Pokemon Go Oyunu Nasıl Yüklenir

406

Pokemon Go Oyunu Nasıl Yüklenir
Pokemon Go oyunu diğer ülkelerde çok fazla oynandığı gibi ülkemizde de çıktığı günden beri fazlasıyla meşgul etmektedir.Pokemon Go oyunu gps üzerinden sanal gerçeklik adı altında oynanan bir oyundur ve diğer oyunlardan biraz daha farklıdır diyebiliriz.Pokemon Go oyununda gerçek çizgi filmde olduğu gibi Pokemon Go oyununda tüm karakter var ve oyunda karakterleri toplamaya başlıyorsunuz..
Pokemon Go oyunu dediğimiz gibi sanal gerçeklik olarak oynanan bir oyun ve heralde en çok dikkat çeken özelliğide bu diyebiliriz.Pokemon Go oyunu Nintendo ve Niantic işbirliği ile geliştirilen bir oyun ve çok fazla şarj götüren bir oyun diyebiliriz.
İphone için Pokemon Go oyunu
Oyun Yeni zelanda, Abd ve Avustralya’da resmi olarak yayınlandı ama ülkemiz hariç diğer ülkelerde yayınlanmadı.Ülkemizde oyunu oynayabilmek için yeni bir App Store hesabı açarak ülke konumunu USA yani Amerika Birleşik Devletleri yaparak indirmeye başlayabiliyorsunuz.Pokemon Go oyunu için aynı zamanda Google hesabınız olması gerekiyor yani Google hesabı ile oyuna başlayabilirsiniz.

pokemon-go-amerikan-hesabi
Eğer iphone yada ipad sahibi iseniz Pokemon Go oyununu oynamak istiyorsanız oyunun ülkemizde indirmesi açık olmadığı için farklı ülkeler olarak açmalısınız ve o ülke üzerinden oynayabiliyorsunuz…
Pokemon Go oyununu Android bir cihazda oynamak istiyorsanız ülke seçimi olarak biraz zor olabilir ama Pokemon Go Apk dosyasını indirebilir ve hızlı bir şekilde kurabilirsiniz ve oynamaya başlayabilirsiniz.
Pokémon-Go-Android
Pokemon Go oyununda fazla şarj yemesinin sebebi ise GPS konum bilgisinin sürekli açık olması şarj durumunuz etkileyen en önemli faktör olarak belirliyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments