HTC Desire 820pi Yazılım Yükleme

9985

HTC Desire 820pi Yazılım Yükleme

HTC Desire 820pi Yazılım Yükleme işlemi yazılım güncelleme yada htc ekranında takılı kalan telefonunuzu kurtarmak için kullanılır
HTC Desire 820pi modeli farklı bir model akıllı telefonlarda en çok görülen sorunlardan biriside yazılımsal sorunlar ve güncelleme hatalarıdır.Eğer telefonunuz açılıp kapanıyorsa yada ekranda HTC yazısı takılıp kalıyorsa vereceğimiz yöntemle yazılım yükleme işlemini yapabilir ve eski haline getirebilirsiniz.Tabi bu yöntem sadece HTC Desire 820pi modeli için kullanılabilir.

İlk olarak HTC Desire 820pi modelini bilgisayarınızın tanıması için gerekli yazılımları indirmeniz gerekmektedir.HTC modeller için HTC Sync programını indirirseniz gerekli driver dosyaları bilgisayarınıza kurulmuş olacak ve yazılım yükleme işlemini yapabilirsiniz.

Daha sonra ise diğer yükleme araçlarını ve rom dosyalarını indirmeniz gerekmektedir.
1-SP_Flash_Tool
2-HTC Desire 820 pi rom dosyası

Daha sonra ise kapalı konumdayken cihazınızı bilgisayara bağlayınız.Eğer ekranınızda HTC yazısı varsa ve telefonunuz on-off tuşu ile kapanmıyorsa ses açma tuşuna ve on-off tuşuna 15 saniye kadar basılı tutunuz.Telefonunuz kapanacaktır ve bağlı olduğu flash tool programı cihazınızı görecektir.

Scatter-loading MT6592_Android_scatter.txt

htc-820-yazilim-yukleme

Scatter-loading bölümüne tıklayınız ve indirmiş olduğunuz rom dosyasından Scatter txt dosyasını seçiniz.Kısa süreli ekleme işlemi başlayacaktır ve ekleme işlemi bitince Download butonuna basınız.

İşlem 3-5 dakika arasında sürecektir.İşlem bitene kadar hiçbir tuşa basmayınız yada kabloyu çıkartmayınız.Aksi halde kalıcı sorunlar oluşabilir.

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mehmet ali

ben yapamadım .telefonu görmüyor

Musa

teşekkürler