İtools ile İphone Rehber Yedekleme

2035

Apple ürünleri için pek fazla uygulama ve program bulamayabilirsiniz.Bu yüzden yeni kullanıcılar için rehber yedekleme yada aldığımız yedeği nasıl kullanabiliriz onu görelim..

Genel olarak İtunes programı ile tam bir yedek alabiliyoruz ve aynı şekilde iphone bir cihaza aktarma yapabiliyoruz.Tabi bu durum biraz sorun yaratabiliyor yani android bir cihaza aktarma yapmak istediğiniz zaman farklı uzantılı olduğu için rehberi aktaramıyorsunuz.

Bu konumuzda iphone cihazlarda itools programı ile nasıl yedekleme ve aldığımız yedeğin android bir telefona yada tablete nasıl atılabileceğiniz göstereceğiz.

itools-rehber-aktarmak

ilk olarak güvenilir bir siteden itools programını indiriniz. İtools programını kullanmaktaki amacımız daha kolay rehber yedekleme ve basit bir işlem olduğu için..Telefonunuzu bilgisayarınıza bağladığınız zaman sağ bölümde bulunan information bölümüne geliniz.Daha sonra ise üst bölümden Contacts ve 2 farklı seçenek karşınıza çıkacaktır Import ve Export olarak göreceksiniz.
İmport seçeneğini kullanarak istediğiniz formatta yani android telefonunuz için gerekli olan uzantıda rehberinizi bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.
Daha sonra ise bu çıkan dosyaları android cihanıza aktarabilir ve yolunuza devam edebilirsiniz.
İtools programını sadece rehber için değil diğer işlevleri içinde kullanabilirsiniz.Rehber,resim,video,müzik gibi yükleme işlemlerinde de kullanabilir ve kısa sürede yükleme işlemini yapabilirsiniz.

Not : İtools programını kullanmak istiyorsanız bilgisayarınıza mutlaka Apple programı olan itools programıda yüklü olması gerekmektedir.Aksi halde İtools programı çalışmayacaktır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments