Google Play Hizmetleri APK İndir

1611

Google Play Hizmetleri APK İndir

Google play üzerinden uygulama indirmek istiyorsanız ilk olarak telefonunuza Google Play Hizmetleri APK İndir apk indirmeniz gerekmektedir. Google kullanıcılarına yüzlerce servisi ile kaliteli hizmet sunmakta. Özellikle İnternet denildiğinde aklımıza ilk gelen Google, şimdi de akıllı telefonlarımıza hitap eden Google Play hizmeti ile çok konuşuluyor. Bu yazımızda siz değerli okurlarımız için Google Play’i mercek altına alacağız. Bu servisten apk indirmeyi detaylı bir şekilde anlatacağız.

Google Play Nedir?

     Google tarafından sunulan bir servistir. Kullanıcılar, 25 dolar ödeyerek, kendi geliştirdikleri uygulamalarını ya da webview arayüzlerini Google Play Store’ye yükleyip, insanların ücretli ya da ücretsiz indirmelerine imkan sağlar.

Google Play Store’de her kullanıcı kendi uygulamasını yayınlayabilir. Katılımcı çevresi ile Play Store’de milyonlarca uygulama mevcuttur. Genel amacı, Android işletim sistemli telefonlar için geliştirilen uygulamaları sergilemektir. Kullanıcı yorumları ve puanlama sistemine izin veren yapı ile bir uygulamayı indirmeden önce detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Google Play Store’den uygulamaları APK formatında indirirsiniz. Sonrasında telefonunuz bu uygulamayı otomatik olarak kurar. Store harici de manuel olarak APK formatlı uygulamalar indirmeniz mümkün, ancak telefon güvenliğiniz açısından bunu kesinlikle önermiyoruz.

Google Play Store’den APK İndirme

   Android işletim sistemli telefonunuzdan, https://play.google.com/ adresine telefonunuzun tarayıcısını kullanarak giriş yapın. Ya da mobil cihazlarınızda yüklü “Play Store” isimli uygulamayı tıklayın. İhtiyacınız olan uygulamanın biliyorsanız adını bilmiyorsanız kategorisini aratın. (Oyun, ekran kilitleri, operatör araçları, Facebook, Twitter vb.) Arama sonucu karşınızda listelenen uygulamalardan, en hoşunuza giden, tavsiyen en yüksek puanı almış uygulamayı tıklayın. Sağ köşede bulunan “Yükle” butonuna basın. Koşulları kabul ettikten sonra yükleme işlemi otomatik olarak başlayacaktır.

Store’den indireceğiniz uygulamalar, açılmış APK şeklinde telefonunuza iner yani hazır kurulu bir şekilde iner. Dış ortamdan indireceğiniz APK formatlarını kurmanız gerekecektir.

Ücretli Uygulamalar

Store’den indirmek istediğiniz ücretli uygulamalar için, Google Play Store hesabınızda belirli bir miktar yüklü olmalıdır. Herhangi bir bankamatikten Store hesabınıza yükleme yapabileceğiniz gibi online olarak kredi kartınızı kullanarak da belirlediğiniz miktarı store hesabınıza yükleyebilirsiniz. Tavsiyemiz, indirmeyi istediğiniz uygulamanın fiyatından bir iki lira daha fazla para yüklemesi yapın ancak çok yüksek miktarlar atmayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments