Android Neden Daha Avantajlı?

558

Android Neden Daha Avantajlı
Andorid işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerin en büyük avantajı, pazarda üreticisinin ve yazılım geliştiricisinin çok olması. Blackberry ve Apple marka cihazların haricinde günümüzde piyasada bulunan hemen her ürünün işletim sistemi Andorid’tir. Bu yüzden dünyada en fazla bulunan işletim sistemi de Andorid olurken, en fazla geliştirici de bu alanda bulunmaktadır. En yakın rakibi IOS işletim sistemini ele aldığımızda, aradaki farkın uçurum olduğunu anlarız. Ancak hangisi daha kaliteli bu tartışılır.

Android telefonların tek avantajı elbette geliştiricisinin çok olmasından kaynaklanmıyor. Yine buna paralel, bu sisteme uzman bireyin çokluğu, cihazın olası bir sorununda muhatap birey bulma zorluğu yaşamıyorsunuz. Piyasada yeni türeyen bir virüsün temizlenmesi bile saatler alabiliyor. Çünkü yazılım geliştiricisi o kadar fazla ki, dünya genelinde 100binleri bulmakta.

Android sistemli ürün piyasaya süren dünya genelinde binden fazla firma bulunmakta. Ancak bu alanda pazarın hakimi Samsung firması. Farklı işletim sistemine sahip markalara bile donanım parçası sağlayan firma, yazılım konusunda rakipleri ile aynı şeyler ortaya koysa da, hız ve kalite bakımından çok uç ürünler çıkarmakta. Farklı tasarımları ile de emsallerinden ayrılan Andorid cihazlar geliştiren Samsung firmasına tek rakip Apple, ancak bu firmanın cihazları da IOS işletim sistemini kullanmakta.

Eğer tercihiniz Android marka bir cihaz almaktan yanaysa ve araştırma halindeyseniz size en doğru bilgileri sitemiz organları ile sunmaktayız. Enkısa ekibi olarak, piyasaya sürülen hemen her Andorid cihazı mercek altına alıyor, cihazların donanımsal özelliklerini, fiyatlarını, yazılımının neler içerdiğini sizlere listeliyoruz. Ayrıca aynı dönem piyasaya sürülen diğer cihazlarla karşılaştırma da yapabiliyor, siz değerli takipçilerimizin en isabetli karar vermesine katkı sağlıyoruz. Bütçenize en uygun, en kaliteli andorid cihazı seçmek istiyorsanız, onlarca site tarayıp kafanızı karıştırmanıza gerek yok. Biz Enkisa.com ekibi olarak farklı bütçelerdeki tüm ürünleri listeledik.

Zamanınızın sizin için çok değerli olduğunu biliyoruz, pazarda bulunan 100.000 üzeri farklı Android ürünü incelemeniz olasılıksız. Bu külfeti biz sizler için aldık ve en iyilerini sitemiz organlarında listeledik. Hemen Enkisa.com adresine girerek kendinize en uygun ürünü belirleyebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments