Türk Telekom Taahhüt Sorgulama

36381

Türk Telekom Taahhüt Sorgulama
Türk Telekom kullanıcılarının taahhüt sorgulama yapması yani farklı kampanyalar için, nasıl bir taahhütname verecekleri bilgileri tek tek bu yazımız altında listelenecektir. Aşağıdaki taahhütnamelerin çıktısını alıp, gerekli alanları doldurup, Türk Telekom bayiliklerinden başvuru yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için 444 1 444 numaralı hattı arayıp bilgi alabilirsiniz.

  • Türk Telekom’a yeni abone olacak kullanıcılar bu taahhütname ile başvuruda bulunabilirler.
  • 2 ay deneme için ücret vermediğiniz ve 10 aylık indirimli kullanım hakkı kampanyasına katılacak kullanıcılar,  bu linkten ilgili taahhütnameyi indirebilir, gerekli doldurmaları yapıp, başvuruda bulunabilir.
  • Yine ilk iki ay için ücret vermeyeceğiniz 22 ay sabit fiyata Türk Telekom servislerinden yararlanacağınız servis için ilgili taahhüt  bu adreste yer almaktadır.
  • Bir üsteki kampanyanın modem hariç olan modeli için ilgili taahhütname bu adreste bulunmakta.
  • Bedava deneme süresi olmadan kullanabileceğiniz 7 ay indirimli kampanya için adresini kullanabilirsiniz.
  • İnterneti denemesi bedava kampanyası için ilgili taahhütnameye  bu adresten ulaşmanız mümkün.
  • Türk Telekom müşterisiyseniz, iş yerinizde internet kullanacaksanız, 12 ay indirimli internet kullanım aboneli için gerekli taahhütname bu linkte
  • Eğer hali hazırda Türk Telekom müşterisi değilseniz, iş yerlerinde Türk Telekom farkıyla internete bağlanacak yeni müşteriler, bu taahhütname ile başvuruda bulunabilirler.
  • Kesintisiz güç kaynağı kampanyasının dört farklı tipinden birini seçip, internete son sürat erişmek isteyen kullanıcılar,  adresinden başvuruda bulunabilirler.
  • Eğer kurumsal firmanızda, hala 3G teknolojisi ile tanışmadıysanız, bu kampanya ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Kurumsal firmalar için 3G abonelik taahhütnamesi  bu belgedir.

Türk Telekom, Diyanet, Aile Sağlık Merkezi, bankalar gibi alanlar için de gerekli taahhütnameler mevcut. Bu konu genelde en çok kullanılan taahhütnamelerden oluşmaktadır. Ayrıca, online başvuruları  adresinden yapabilirsiniz.

Belirtilen Taahhütnameler, ödeme sürelerinde ödemelerinin yapılması gerekmektedir. Türk Telekom fatura ödemeleri hakkında tüm bilgilere adresinden ulaşmanız mümkündür. Ayrıca, hemen her bankadan hesaptan otomatik ödeme talimatında bulunmanız mümkünken, kredi kartından otomatik ödeme talimatını bazı bankalar sağlayabilmektedir. İlgili banka listesine yine yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilir, bankanız ile iletişime geçerek otomatik ödeme talimatında bulunabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
murat

sakın kanmayın sözleşme içeriği ile kullandığınız paketi kontrol edin 24 mb hız sözleşmesi yaparsınız 8 mb bağlıyorlar hiçde size bilgi vermeden