Galaxy S4 Mini Fabrika Ayarlarına Döndürme

1158

Akıllı telefonlarda son zamanlarda en çok tercih edilen markaların başında bildiğiniz gibi samsung cihazlar gelmektedir.Yani ufak bi araştırma yapılsa 10 yıl önce nasıl Nokia cihazların hakimiyeti varsa artık samsung cihazların hakimiyeti var diyebiliriz.Bunun sebebi ise Google yani Android işletim sistemi diyebiliriz.

Tabi bu sistemin yararları olduğu gibi bazı durumlarda zararlarıda olabiliyor.Zarar olarak tanımlamasakda işletim sisteminde bilgisyar gibi yavaşlamalar,çökmeler gibi benzeri durumlar gerçekleşiyor.Bu gibi durumlarda ise cihazı bilgisayarımızda olduğu gibi sıfırlama,format atmak gibi yöntemlerle hızlandırabiliriz.Eğer bu işlemi cihaza uygulayabilirsek cihazımızı ilk günlü gibi hızlandırabilir ve kullanmaya başlayabiliriz.

Bu işlem için iki farklı yöntem uygulayabiliriz.Bunlardan biri *2767*3855# yaparak işlemi devam ettirerek sıfırlama işlemini yapabilirsiniz.

Diğer bir yöntem ise aşağıdaki gibi tuşlara basarak yapabilirsiniz

Samsung Galaxy S4 Mini Format Atma işlemlerinden diğeri olan Reboot için ise “HOME” ve “POWER” tuş kombinasyonuna aynı anda basmanız gerekmektedir.

Daha sonra karşınıza bir sistem menüsü gelecektir. Buradan “Wipe Data / Factory Reset” bölümünü seçip “Reboot System Now” kısmına geliniz. AÇMA tuşuna basarak sıfırlama işleminizi başlatabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments