Galaxy Note 2 Nasıl Root Atılır

1057

Android cihazlarda bildiğini gibi cihaza tam erişim sağlamak için Root atmak gerekmektedir.Siz cihazı satın aldığınız zaman cihaz üzerinde bulunan tüm yetkiler verilmemiştir ve cihaza istediğiniz uygulama ve oyunları yükleyemeyebilirsiniz.Bu işlem için cihaz Root atmanız gerekmektedir ve bizde sizler için Root hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Root atma işleminin çeşitli riskleri de bulunmaktadır.Eğer tam olarak ne yaptığınızı bilmiyorsanız cihaza zarar verebilirsiniz ve Root işlemi cihazın garanti dışında kalmasına neden olacaktır.Eğer hatalı bir işlem yaparsanız cihazın imei numarası bile silinebilir ve sorun daha çok büyüyebilir.

Root işleminden geri dönüş var mı?
Root işleminin tersi olarak cihazınıza unroot işlemi uygulayabilir ve sınırlandırılmış kullanıcıya geri dönebilirsiniz.

Geliştirici seçeneklerini göremiyorsanız Ayarlar > Diğer > Hakkında > Yapım Numarası seçeneğine 7 kere ard arda tıklayın. Daha sonra geri tuşuna basarak çıkın bu ekrandan ulaşabilirsiniz.

Uyarı: Yapacağınız işlemler sonucunda telefonunuzda kalıcı hasarlara sebebiyet verebilirsiniz. Yapacağınız bu işlem tamamen sizin sorumluluğunuzda olup bu işlemler sonucunda yapacaklarınızdan ne http://www.cepklinik.com/ ne de şahsım sorumlu değildir.

1- Galaxy Note II için gerekli olan gerekli olan CF-Auto-Root dosyasını indirin.

2. Galaxy Note II cihazınızı kapatın ve download moduna alın. Odin uygulamasını açın. CF-Auto-Root zip dosyasının içindeki .md5 uzantılı root doyasını PDA bölümüne ekleyin ve start butonunu tıklayın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecektir.

3. Telefon otomatik olarak başlayacaktır. Yükleme sonrası SuperSu durdu hatası alırsanız, Google Play’i ziyaret edin ve uygulamayı güncelleyin. Sorun hala devam ederse Knox güvenlik uygulamasını devre dışı bırakın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments