Huawei G8 Görüntülü Konuşma Var mı?

20698

Huawei firması belirli zamanlarda rakiplerine göre iyi ve kullanışlı cihazlar üretmeye devam ediyor.Bu cihazlara ise son zamanlarda eklenen yeni cihaz ise bildiğiniz gibi genelde gsm operatörlerinin satışa sunduğu Huawei G8 modeli oldu.Cihaz fiyat ve performans olarak kullanıcı dostu bir cihaz olarak tanımlanabilir.Huawei G8 modelinin özellikleride aşağıdaki gibi…

Huawei G8, 1080×1920 piksel çözünürlüklü 5.5 inçlik bir ekranla gelecek. Gücünü Qualcomm imzalı 64 bitlik Snapdragon 615 yonga setinden alan telefon parmak izi okuyucusu ve çift sim kart desteği gibi ekstralara da sahip olacak.

13 Megapiksellik ana kameraya, 5 Megapiksellik ön kameranın eşlik ettiği Huawei G8’de 3GB RAM ve 32GB dahili depolama birimi yer alıyor. 3000 mAh gücündeki bataryadan beslenecek olan akıllı telefon kullanıcılarına microSD kart desteği de sunuyor.

Huawei G8 modelinde kullanıcıları tarafından eleştirilen en önemli özelliği ise hat üzerinden görüntülü konuşma yapılamamasıdır.Yani hangi operatörü kullanırsanız kullanın Huawei G8 ile sadece internet üzerinden uygulama ile görüntülü konuşma yapılabilmektedir.Yani farklı bir cihaz ile görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız Viber,Skype,Messenger vb uygulamaların her iki cihazda da yüklü olması ve internet bağlantısının olması gerekmektedir.

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
zeynel ALTIN

HUAWEI tlfnum görütülü olmuyor ‘ve bu birçok özelliye sahip tlf nasil olurda görüntülü ol olmuyor bana yardimci olsun