Turkcell Venus V3 Görüntülü Görüşme Var Mı?

15720

Geçtiğimiz günlerde ülkemizin dev firmalarından olan Turkcell ve Vestel yeni bir akıllı telefon üreterek akıllı telefon piyasasına hızlı bir giriş yaptı.Giriş seviyesine ait olan cihaz özellikleri ve fiyatı ile kullanıcı dostu diyebiliriz.Android 5.0 Lollipop işletim sistemini kullanan cihaz diğer marka ve modellere göre daha iyi bir performans sergiliyor.

Tabi kullanıcıların akıllı telefonlardan beklediği özelliklerden biriside görüntülü konuşma özelliğidir.Bildiğiniz gibi Samsung marka cihazlarda bu özellik arama bölümünde farklı bir seçenek olarak eklenmiştir yani karşı tarafda uygun bir cihaz varsa görüntülü olarak arayabilir ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz.Turkcell Venus V3 modelinde ise görüntülü görüşme yapmak istiyorsanız arama ile değil uygulama ile yapabiliyorsunuz.Yani Google Play üzerinden uygulama indirerek görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Turkcell Venus V3 Teknik Özellikleri
Vestel’in alt segment ürünü Venus V3 5040 ise çıkarılabilir bataryasıyla dikkat çekiyor. 5.0 inç’lik ekranı bulunan cihazda Gorilla Glass 3 ekran teknolojisi yer alırken, işlemci olarak da 1.3 GHz hızında Snapdragon 212 kullanılıyor. 1 GB RAM ve 16 GB hafızası bulunan Venus V3 5040’un fiyatı ise 849 TL olarak belirlenmiş.

Peki Turkcell Venus V3 modeli ile hangi görüntülü konuşma yapmak isterseniz hangi uygulamaları kullanabilirsiniz onları görelim..

Bildiğiniz gibi birçok uygulama bulunmaktadır.En çok kullanılan uygulamların başında Whatsapp bulunmaktadır.Whatsapp uygulaması neredeyse her akıllı telefonda bulunmaktadır.Diğer bir uygulama ise Facebook uygulamasıdır.Diğer uygulamalar ise Skype,Viber,Line vb birkaç uygulamadır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments