General Mobile 5 Plus Modem Olarak Kullanmak

5987

Akıllı telefonlar ve tabletler sadece iş hayatımızda değil eğlence hayatımızda da farklı işlemler görmektedir.Tabi bu işlemler için gerekli en önemli özellik ise internete bağlanması yada üzerinde bulunan gsm operatörü üzerinden internet bağlantısını dağıtabilmesi diyebiliriz.Akıllı telefonlar ve tabletlerin hayatımızı kolaylaştıran birçok özelliği bulunmaktadır.Bunlardan özelliklerden biriside akıllı telefonumuzu yada tabletimizi modem olarak kullanabilme özelliğidir.

Eğer Akıllı telefonlar ve tabletimizin internete bağlanabilme özelliği varsa bu interneti farklı cihazlara dağıtabilir ve kullanabiliriz.Bu özelliğine de Hotspot özelliği diyoruz yani modem olarak kullanabiliyoruz.

Android Hotspot Nedir? (Kablosuz hotspot, Bluetooth veya USB ile tether)
Android telefonunuzun veya tabletinizin veri bağlantısını başka bir cihazla paylaşmak için bir taşınabilir kablosuz hotspot, Bluetooth tethering veya USB tethering kullanabilirsiniz. Örneğin, dizüstü bilgisayarınızı telefonunuzun bağlantısını kullanarak İnternet’e bağlamak isteyebilirsiniz.

Önemli: Operatörünüz, hotspot ve tethering bağlantıları için ek ücret tahsil edebilir. Sorun yaşarsanız cihazınızda tethering’in etkinleştirilip etkinleştirilemeyeceğini öğrenmek için operatörünüzle iletişime geçin.

Menü > Ayarlar > Kablosuz ve ağlar > Diğer > Tethering ve taşınabilir hotspot

android-modem-olarak-kullanmak

Menü > Ayarlar > Kablosuz ve ağlar > Diğer > Tethering ve taşınabilir hotspot

Bu ayarları yukarıda gösterdiğimiz gibi yaparsanız General Mobile 5 Plus modelinin hotspot özelliğini kullanabilir ve çevrenizdeki cihazlarında internete girmesini sağlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments