Samsung Galaxy Note 5 Download Mode Nasıl Alınır

896

Samsung Galaxy Note 5 Download Mode Nasıl Alınır ?
Her gün markalar yeni telefonlar ve cihazlar çıkartıyor. Yeni özellikler yeni program, uygulamalar tarzında yenilikler yer alıyor. Çıkan her bir yenilik, yeni bir uygulama ya da işlem gerektiriyor.  Bunlardan biri de download modu. Bir uygulama ya da yazılım yüklemek için ayrıca uğraşmak zorunda olduğunuz bir şey. Diğer adıyla da odin diye geçmektedir. Yeni duyuyorsanız şaşırmayın.

Dowload Mod İşlemi Nasıl Gerçekleşir ?
Samsung cihazlarında kullanıcılar, cihazlarına rom yüklemek, rot ayarları yapmak ya da cihazlarına yeni bir yazılım yüklemek için download moduna alma gereği duymaktadırlar. Samsung S serilerinde download moduna alma işlemi çok ta farklı olmamaktadır. İşlemler zinciri gayet basittir.

Burada tek yapmanız gereken öncelikle download moduna geçireceğiniz telefonunuz açık ise önce onu kapatmanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra aynı anda 3 tane tuşa basılı tutarak bir mavi ekranın gelmesini sağlayacaksınız. Bu tuşlar ‘’ ses indirme + orta tuş ve güç tuşu ‘’ bu yazılan 3 butona aynı anda basılı tutarak telefonun açılmasını bekliyoruz. Biraz geçtikten sonra ekranda bir mavi temalı yazılar belirecek. Burada sizden download moduna geçmek istiyor musunuz yoksa çıkmak mı istiyorsunuz diye soru soracak. Eğer sizin tercihiniz download modundan yana ise ‘’ ses yükseltme ‘’ tuşuna basarak işlemi onaylıyorsunuz. Bundan sonra ise cihazınız download moduna geçmiş olacaktır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments