Huawei P20 Lite Navigasyon Tuşları Ayarlama

9114

Huawei P20 Lite Navigasyon Tuşları Ayarlama
Son zamanların ülkemizde en başarılı akıllı telefon üreticilerinden biriside Huawei firması diyebiliriz. Huawei ürettiği birçok akıllı telefon ile sadece Samsung firmasının olmadığını piyasaya duyurdu ve yüksek satış rakamları yakaladı. Özellikle Huawei P20 Lite ve Mate 20 Lite modelleri ile 3000 TL altı akıllı telefon piyasası için farklı bir yön çizdi. 
Arayüz olarak farklı bir yazılım kullanan Huawei kullanıcılar için yeni bir görünüm ile farklı gelebilir ama Android işletim sistemi olduğu için kısa zamanda alışabilir durumda. EMUI 8.0 ile karşımıza gelen Huawei P20 Lite kullanıcı ayarları için biraz incelemek gerekmektedir. 

Huawei P20 Lite Navigasyon Tuşları
Huawei P20 Lite modelinde sanal tuşlar bulunuyor yani fiziksel olarak alt bölümde olan navigasyon tuşları bulunmuyor. Sanal olarak olduğu için şekil değiştirme yada yer değiştirme gibi işlemleri yapabilirsiniz. Peki Huawei P20 Lite modelinde navigasyon yön tuşları nasıl ayarlanır onları görelim..

Ayarlar bölümüne giriniz. Daha sonra Sistem Gezintisi bölümü karşınıza gelecektir. Buradan sistem bölümünden karşınıza gelen ekrandan nerede görülmesi gerektiğini yada nasıl görüntülenmesi gerektiğini ayarlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments