Huawei P Smart 2019 Ekran Görüntüsü Alma

577
Huawei P Smart 2019

Huawei P Smart 2019 Ekran Görüntüsü Alma (Screenshot)
Akıllı telefonlarda birçok özellik bulunmaktadır. Heralde en çok işe yarayan en çok kullanılan özelliklerden biriside ekran görüntüsü alma özelliği diyebiliriz. Symbian cihazları hatırlarsanız bazı uygulamalar yüklenerek bu işlem yapılabilirdi tabi bu çok eski bir durum ama yeni akıllı cihazlarda bu durum birkaç tuşa basılarak hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor. Özellikle yeni model cihazlarda daha aktif olarak kullanılan bu özellik sayesinde birçok işimiz hızlı bir şekilde bitiyor. 

Huawei P Smart 2019 Ekran Görüntüsü Alma (Screenshot)
1-
Ekran görüntüsü almak için görüntü almak istediğiniz bölümü seçiniz.
2- Daha sonra ise Açma Kapatma ( On-Off ) ve Ses Kısma tuşuna 2-3 saniye basılı tutunuz.

3- Fotoğraf çekme sesini duyduktan sonra işlem bitecektir. Daha sonra ekran görüntüsü aldığını görüntüyü galeriye kaydedecektir.

Diğer bir ekran görüntüsü alma yöntemi ise daha basit bir yöntemdir. Üst menünün aşağı indirilmesiyle yapılan işlem. Burada ekran görüntüsü almak istediğiniz bölümü getiriniz ve daha sonra üst menüyü aşağıya doğru çekiniz. Bu işlemden sonra ScreenshotEkran Görüntüsü olarak dokunduğunuz zaman görüntü alınmış olacaktır. Fotoğraf çekme sesini duyduktan sonra işlem bitecektir. Daha sonra ekran görüntüsü aldığını görüntüyü galeriye kaydedecektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments