Casper Teknik Servis Numarası

145

Casper Teknik Servis Numarası
Casper, Türkiye’nin teknoloji markalarından önde gelen firmalardan biridir. 1991 yılında üç üniversite arkadaşı bir araya gelerek 40 metrekarelik küçük bir ofiste Casper’ın kurulumunu başlatmışlardır. Bugün ise 34.500 metrekarelik kapalı bir alana sahiptirler. Casper’ın bu şirketi Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük üretim yapan firmalarından biri olup 417 kişinin çalıştığı yıllık 1 milyon adet üretimin yapıldığı büyük bir tesistir.

Türkiye’nin Teknoloji Yüzü

Casper’ın birçok kişinin Türkiye’de kurulduğundan haberi olmadığı ve üç üniversite öğrencisinin attıkları adımlar sayesinde gelişme ve büyüme göstermiştir.  Casper dünya çapında aldığı birçok ödüle de sahiptir. Dünya çapında bilinen en iyi marka, en beğenilen pazarlama uygulaması ve en iyi iletişimi ve memnuniyeti ödülü olan Lovemark ödülünü almış ve başarısını bir üst sıraya taşımıştır. Bu aldığı ödüllerde müşteriyle de olan bağlılığını ve müşteriye sunulan hizmetin kalitesini ve çok iyi bir şekilde yaptığı görülmektedir.

Global Casper

Türkiye’ye sunduğu hizmetler gibi dünyada birçok ülkeye de hizmet sunmaktadır. Yatığı bilgisayar tasarımlarında malzeme renk seçimleri uluslararası bir beğeni kazanıp markasını en üst sıraya yükseltmiştir. Casper’ın genel merkezinde müşterilerine sunduğu bir saatte servis imkânı ve satış sonrasında ki servis desteği müşterilerin mutluluğunu ön planda tuttuklarının bir kanıtıdır.

Garanti Koşulları

Casper marla bir ürünü aldığımız gün itibari ile garanti süreci başlar ve garanti süresi 2 yıldır. Malın bütün parçaları montajında ki bir hata yada arızalı bir parçanın montajı suretinde bütün sorumluluk Casper’a ait olup garanti sürecinde ürününüzü değişiklik yapabilme imkanına sahip olabiliyorsunuz. Garanti kapsamı süresi içerisinde herhangi bir ücret tahsil edilmeyip Casper tarafından ücretsiz bir şekilde 20 iş günü içerisinde yapılıp teslim edilmektedir.

Teknik Destek Servisi ve Numarası

Casper’ın sadece bilgisayar üzerinde değil yakın zaman teknolojisine telefon, tablet gibi teknolojik aletleri üretip yeni teknolojiler hakkında AR-GE çalışmaları yapıp teknolojiye ayak uydurmaktadır. Casper müşterisine sunduğu müşteriye hizmet numarası 0850 250 7777 olup Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:47 Casper Plaza İstanbul/Ümraniye bayisi ile bizzat iletişime geçebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments