Samsung Smart Switch ile Rehber Yedekleme

3604

Bildiğinizi gibi Samsung model cihalarda daha önceden Samsung Kies programı ile yedek alma işlemi yapabiliyorduk.Şimdi ise yeni model cihazlarda yeni programla karşımıza gelen Samsung firması Samsung Smart Switch ile yedek almamızı sağlıyor.Kullanımı Kies programından daha basit olan program ile kolay ve basit bir şekilde yedekleme işlemi yapabiliyoruz.

Smart Switch ile neler yapabilirsiniz
1-Cihaz yazılım güncellemesi
Akıllı Anahtarın bilgisayar versiyonunu kullanarak cihazınızı en son yazılım ile güncelleyebilirsiniz.Cihazınız daha dengeli olacak ve daha iyi performans gösterecektir.

2-Veri senkronizasyonu
Kişilerinizi ve takviminizi, cihazlarınız arasında Windows Outlook veya Mac Address Book ve iCal’u kullanarak senkronize edebilirsiniz.Bu akıllı işlevle, takviminizi her an ve her yerde yönetebilirsiniz.

3-Kolay yedekleme ve yenileme
Akıllı Anahtarın yeni yedekleme ve yenileme işlevlerini deneyin.
Bu işlevler verilerinizin tamamını bilgisayarınızda yedeklemenize ve yedeklenen bilgileri yeniden yüklemenize herhangi karmaşık bir işlem yapmadan olanak sağlamaktadır.
* Yeni yedekleme ve yenileme işlevleri aynı zamanda kişisel bilgilerinizi (kişiler, takvim, notlar, mesajlar ve çağrı geçmişi), fotoğraflarınızı, videolarınızı, alarmlarınızı, işaretli ve çeşitli tercihlerinizi taşımanıza yardımcı olacaktır.

Rehber yedekleme işlemi için ise ilk olarak cihazımızı data kablosu yardımıyla bilgisayarımıza bağlıyoruz ve cihazı tanımasını bekliyoruz.Kısa süre sonra tanıma işlemi bitecektir ve Smart Switch programında cihazımızın modeli yazacaktır.

Smart-Switch-Rehber-Yedekleme

Yedekle bölümüne basınız ve karşınıza çıkan bölümden istediğiniz bölümü seçebilir ve yedeklemeye başlayabilirsiniz.Biz yedekleme için rehber bölümünü seçiyoruz ve tamam diyoruz.Kısa süre sonra yedekleme işlemi bitecektir..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments