Turkcell Vınn Wifi Şifresi Değiştirme

27007

turkcell-vınn-wifi
Son zamanlarda en çok kullanılan mobil internet bağlantısında Turkcell firmasının diğer firmalara üstünlüğünü herkes biliyor diyebiliriz.İlk sürüm internete yani en hızlı internet olarak başarısı ise diğer firmara göre büyük bir fark var.Özellikle teknoloji olarak vınn cihazlarındaki değişim ise gerçekten iyi diyebiliriz.Özellikle son çıkardığı Wifi modem ile kullanım kolaylığını gayet basite indirgemiş.

Eğer Wifi bir modem alıyorsanız ve bu cihazı kullanmak istiyorsanız bazı ayarlar yapmanız gerekebilir.Yapacağınız ill ayarlardan biri ise Wifi şifrenizi ayarlamak olabilir.Normal şartlarda Wifi şifreniz cihazın arka kapağının hemen altında yazmaktadır.Tabiki bu güvenlik açısından biraz sıkıntı yaratabilir.

Sizde bu şifreyi istediğiniz gibi değiştirebilir ve istediğiniz bir şifre belirleyebilirsiniz.Bu şekilde cihazınızın güvenliği sağlanmış olacaktır ve şifreyi bilenler Wifi cihazınıza bağlanabilecektir.

Sol bölümden Wifi ayarları ve Temel ayarları bölümüne girdiğiniz zaman karşınıza gelecek olan şifreniz olacak yer yani geçiş anahtarı yazan yerden istediğiniz şifreyi beliryebilirsiniz.

turkcell-wınn

Burada dikkat etmeniz gereken işlem ise eğer Turkcell Vınn cihazınızda bağlantı varsa şifre değiştirme işlemi yapmaz.Yapmanız gereken işlem ise bağlantıyı kestikten sonra şifre değiştirme işlemi yapmanızdır.

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ceko

teşekkürler

Ertan Dönmez

Ali hocam ellerine sağlık çok açıklayıcı olmuş teşekkürler.