Samsung Galaxy S2 Bellek Neredeyse Dolu Hatası Çözümü

24312

Samsung Galaxy S2 Bellek Neredeyse Dolu Hatası Çözümü
Eğer Samsung Galaxy S2 kullanan biriyseniz büyük ihtimalle bir zaman sonra Bellek Neredeyse Dolu Hatası ile karşılaşabilirsiniz.Bu hata yüklenen program ve oyunların sonucunda belirli bir zaman sonra istediğinizi yükleyememe ve sıkıntıların artmasına sebep oluyor..Tabi zamanla yetmeyen bellek için hafıza kartı desteği ile işlem devam ediyor.

Bildiğiniz gibi kullandığınız cihazların belleğini büyük bir yerine işletim sisteminiz kapatıyor.Yani S2 sistem kapasitesinin büyük bir çoğunluğunu işletim sisteminizi aldığı için bir zaman sonra yüklemelerde sorunlar yaşanabiliyor.Siz farklı yardımcı uygulamalar kullansanızda bu değişmiyor.

Daha sonrası ise yukarıdaki gibi karşınıza Bellek Neredeyse Dolu Hatası çıkıyor canınızı sıkabiliyor.Bu işlem için genelde format yan, sıfırlama işlemi yapılıyor ve uzun sürebiliyor.Biz se format atmadan nasıl yapılabilir onu göstereceğiz.

bellek-dolu-hatasi-cozumu

Şimdi bu hata için telefonumuzun arama bölümüne gelelim.Daha sonra ise *#9900# tuşlarına basınız.Karşınıza yukarıdaki gibi bir bölüm gelecek yani SYS DUMP bölümü gelecek.Yapmanız gereken ise “Delete dumpstate/logcat” butonuna dokunmak olacaktır.Daha sonra ise biraz bekliyorsunuz.Buradan sonra cihaz ana ekrana gelcek eğer gelmesse siz manuel olarak yapınız.Daha sonra güncelleme işlemlerini deneyiniz tabi eğer olmassa tekrar log işlemi uygulayınız.

Subscribe
Bildir
guest

6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
attila

Paylaşım için çok teşekkür ederim.Gayet işe yarıyor hiçbir sakıncası yok yani işe yarar belge falan şeyleri silmiyor anında yer açıyor 500-600 mb

Yahya bulut

Teşekkürler işe yaradı sanırım. Olumsuz mesaj ekrandan kayboldu. Güncellemeleri deneyince tekrer yazarım

ada

Manuel nasıl yapılmaktadır

orhan

Teşekkür ederim

???

Gerçekten işe yarıyor çok saolun ?