Instagram Hesabını Silme

830

instagram-hesabi-delete

Son zamanlarda en popüler olan sosyal paylaşım platformu instagram olduğunu biliyorsunuz.Peki bu sosyal siteden sıkılmış yada artık kullanmak istemeyebilirsiniz.Bunun için yani kapatmak isterseniz bu konumuz tam size göre diyebiliriz.

Instagram Hesabı Nasıl Kapatılır…
Özellikle facebook’un satın almasıyla birlikte büyük bir patlama yapan bu sistem en popüler sosyal paylaşım oldu.Tabi arkadaşlarımız bu hesabı açınca sizde açmakta vakit geçirmiyorsunuz ve sizinde bir instagram hesabınız oluyor.Zamanla bu sosyal platform sizide sıkabilir ve kapatmak isteyebilirsiniz.Bizde sizler için resimli olarak kapatma yöntemini anlatacağız.

Instagram hesabını silmeye başlama

Instagram hesabınızı silmek için ilk olarak hemen altta bulunan bağlantıya tıklamanız gerekmektedir.

:: Instagram hesabını silmek için buraya tıklayın.

instagram-hesabi-nasil-silinir

Buradan size neden hesabınızı kapatmak istediğinizi soracaktır.Siz de kapatmak için bir neden işaretleyebilirsiniz.
Daha sonra ise hesabınızı sileceğiniz asıl bölüm karşınıza gelecektir.Bu bölümde önce şifrenizi boş kutucuğa girmeniz, daha sonra kırmızı renkli “Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat” yazan butona tıklamanız gerekiyor.

instagram-hesabi-silmek

Yukarıkdai işlemleri yaptıktan sonra ise hesabınız silinmiş olacaktır ve sildiğiniz kullanıcı adınız bir daha kullanacamacaksınız.En azından Instagram, kullanıcı politikasında değişiklik yapmadığı sürece, aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap açamayacaksınız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments