Messenger’da Gönderilen Mesajlar Nasıl Silinir

405

Messenger’da Gönderilen Mesajlar Nasıl Silinir
En çok kullanılan ve 2 milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında olan Facebook, geçtiğimiz günlerde mesajlaşma uygulaması olan Messenger’a, gönderilen mesajları silme özelliği getirdi. Benzer bir özellik olarak Whatsapp uygulaması Herkesten Sil olarak geçtiğimiz günlerde açıkladı. Aynı durum artık Facebook Messenger olarak kullanıcıları ile buluşturdu. Tabi bu özelliği kullanmak istiyorsanız biraz acele etmeniz gerekmektedir. Bunun nedeni ise gönderilen mesajlar, en geç 10 dakika içerisinde silinmesi gerekmektedir. 10 dakika geçtikten sonra gönderilen mesajlar maalesef silinemiyor. 

 

Messenger’da Gönderilen Mesajlar Nasıl Silinir
Yeni özelliği kullanabilmek için Whatsapp üzerinde kullanıldığı gibi Herkesten Sil özelliği benzer şekilde kullanılıyor. Gönderdiğiniz mesajları silmek için Whatsapp Messenger üzerinde olduğu gibi gönderdiğiniz mesajın üzerine parmağınızı basılı tutunuz. Daha sonra ekrana gelen Herkesten Sil seçeneğine dokununuz. Eğer 10 dakika içerisinde bu işlemi yaparsanız karşı taraf görmeden gönderdiğiniz mesajları silebilirsiniz.

Not : Tekrar hatırlatmakta fayda var diyebiliriz. 10 Dakika içerisinde silmeniz gerekmektedir. Aksi halde özellik aktif olmaz ve kullanamazsınız. Belki ilerleyen zamanlarda bu süre biraz daha uzatılabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments