HTC Desire 816 Batarya Testi

1894

HTC Desire 816 tüm 5.5-inç akıllı telefonlar arasında 2,600mAh bataryası ile en küçük bataryaya sahip telefonlardan birisi. Phablet model akıllı telefonların satılma oranlarının arkasındaki temel neden iyi batarya ömürleri iken HTC’nin burada sadece ekran genişliği ile ilgilenmesi ise oldukça cesur bir hareket.

HTC-Desire-816-batarya-testi

Buna rağmen sonuçlar güç modu kullanmaksızın dahi etkileyici. Desire 816 ilk olarak konuşma süresi testine girdi ve testten 15 saatin biraz altında bir sonuçla çıktı. Bu sonuç iyi görünebilir ancak rakipleri olan Samsung Galaxy Note 3 Neo ve Sony Xperia T2 Ultra bu testten 25 saatlik dayanıklılık süreleri ile çıkmıştı. Bu iki model de özellik ve fiyat açısından direkt olarak rakip konumundalar.

HTC-Desire-816-konuşma-süresi

İkinci testte ise HTC Desire 816 çok daha iyi sonuçlar elde ediyor. 12 saatlik web tarama testi ile alanındaki modeller arasında en iyi sonuca sahip telefonlardan birisi oldu. Desire 816 bu testte Xperia T2 Ultra’nın yalnızca bir kaç dakika gerisinde ve Note 3 Neo’nun da 3 saat kadar önünde bir sonuç elde etti.

web-tarama-htc-desire-816

Video oynatma testinde 10 saat 30 dakika gibi bir sonuç çıksa da HTC phablet alanında video izleme noktasında sorunlu olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

HTC-Desire-816-video-oynatma

Sonuçların toplamında ise HTC Desire 816 64 saatlik dayanıklılık süresi ile çıkıyor. Aslında bu sonuç oldukça küçük bataryasına bakılınca iyi bile sayılabilir.

HTC-Desire-816-batarya-test-sonuç

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments