30000 mAh Gücüne Sahip Powerbank Modelleri

437

30000 mAh Powerbank Modelleri – Powerbank Modelleri
Piyasada birçok kullanılan farklı markalarda Powerbank Modelleri modelleri bulunmaktadır. Şarj durumuna göre yaşadığımız doğrudur yani akıllı telefonumuzun yada tabletimizin şarjı bitti zaman can sıkıntısı olabiliyor. Peki bu gibi durumlar için neler yapılabilir yada son zamanlarda kullanılan cihazlar nelerdir onları inceleyelim. Şarj durumunu uzatmak için yada cihazımızı şarj edebilmek için Powerbank satın alabiliriz. Powerbank yanınızda bulunan ve harici olarak cihazı şarj edebildiğimiz cihazlardır. Bu cihazları ilk olarak şarj edebilir daha sonra ise gittiğimiz yerde akıllı telefonumuzu yada tabletimizi şarj edebiliriz. Powerbank Modelleri olarak mAh değer ne kadar büyükse o kadar çok şarj edebiliriz. Bu konumuzda Powerbank Modelleri nasıl seçilir yada 30000 mAh Gücüne Sahip Powerbank Modelleri hangileridir onları incelemek istedik.

1- Aukey PB-N39 (30000 mAh) Powerbank

Aukey PB-N39 30000 mAh ve Lityum Polimer batarya kullanıyor. Maksimum olarak 2.4A Çıkış sağlıyor. Cihaz üzerinde 2 adet şarj edebilme çıkışı bulunuyor. Bu iki çıkışda Maksimum 2.4A Çıkış olarak şarj edebiliyor. Aukey PB-N39 modeli micro usb ile şarj edilebiliyor ve şarj göstergesi bulunuyor. Aukey PB-N39 üzerinde aynı zaman el feneri özelliğide bulunuyor.

2- Remax PowerBox PPL-14 (30000 mAh) Powerbank

Remax PowerBox PPL-14 (30000 mAh) modelinde değişen tek noktası hızlı şarj var ama şarj etme durumu biraz daha düşük Remax PowerBox PPL-14 (30000 mAh) modelinde 2.1A çıkış veriyor. Genel olarak ise powerbank modellerinde ise genel olarak değişen bölümü ise çıkış bölümüdür. Aynı zamanda doluluk göstergesi ve el feneri Remax PowerBox PPL-14 (30000 mAh) modelinde de bulunmaktadır.

3- Remax Notebook PP-N3 (30000 mAh) Powerbank

Remax Notebook PP-N3 (30000 mAh) Powerbank modelinde diğer modellere göre biraz fazla çıkış sayısına sahiptir. Yani cihazda üzerinde 4 adet çıkış bulunmaktadır. Çıkışlardan bir tanesi 2A bir tanesi 2.1A ve diğer çıkışlar ise 1A olarak göstermektedir. Bu modelde el feneri yok ama doluluk göstergesi bulunmaktadır. Remax Notebook PP-N3 (30000 mAh) Powerbank modelinde aynı zamanda LCD ekran göstergeside bulunmaktadır.

Burada ne kadar büyük mAh Powerbank olursa o kadar çok şarj edebilirsiniz. Burada biraz hesap yapabilirsiniz. Genel olarak cihazların batarya değerleri 3000 mAh oluyor yani neredeyse 7 yada 8 kere şarj edebilirsiniz. Diğer bir durum ise çıkış olarak özellikle bazı powerbank modellerinde her çıkış aynı çıkış gücünde olmayabilir. Yani bir çıkış 2.1A yapıyorda diğerleri 1A yapabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments