Apple İphone 6 Güncelleme Nasıl Yapılır

908

iphone6-iphone6plus-guncelleme

Belirli aralıklarda Apple firmasının belirlediği yeni güncel sürümleri yayınlamaktadır.Tabi bu güncelleme indirilebilir duruma geldiğinde ise telefonlarımıza yollanır ve bizim indirmemizi bekler ve telefonumuz belirli durumlara göre iyileştirilmiş olur.Tabi bu güncellemeyi yapmamız gerekir.Bu güncelleme olayını iki farklı yöntemle yapabiliriz.
1-Wifi bağlantısı ile yapılabilir
2-İtunes ile güncelleme

Biz bu konuda iki güncelleme olayı için açıklama yapacağız.Güncelleme işlemine başlamadan önce ilk olarak bilgisayarımıza İtunes programını yüklemeniz gerekmektedir.

1-Wifi İle Güncelleme Nasıl Yapılır
Bu bölüme giriş yapabilmek için Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncelleme Wifi ile güncelleme işlemini başlatabiliyoruz.Wifi ile güncelleme olayının en büyük avatajı yüksek boyuttaki güncellemeri değil eksik olan bölümleri güncelleme yaparak kısa sürmesi diyebiliriz.

ios8-guncelleme-nasil-yapilir

2-İtunes İle Güncelleme Nasıl Yapılır
İlk olarak telefonumuzu yedeklemek gerekmektedir.Yani bir üst sürüm geldiyse telefonumuzdaki sistemin ve bilgilerin bir yedeğini alarak işleme devam etmek gerekmektedir.
iphone-yedekleme-nasil-yapilir

Bu işlemden sonra satın aldığınız uygulamaları aktarmanız gerekmektedir.Satınalınanları Aktar dedikten sonra telefondaki tüm uygulamaları bilgisayarınıza aktaracaksınız.

iphone-uygulama-aktarma

Güncelleme işlemi için data kablosuz ile bağlı olan telefonunuzu İtunes üzerinden aşağıdaki resimdeki gibi güncellemeleri denetle seçeneğini kullanıyoruz.

iphone6-guncelleme

Bu işlem bittikten sonra güncelleme işlemi tamamlanmış olacaktır.Buradaki durum wifi ile indirmeye göre biraz yavaş ve uzun sürecektir.İnternet hızına göre 1-2 saat sürme olasılığı bulunmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments