Windows Phone Yazılım Kurtarma Aracı

795

Windows-Phone-Recovery-tool
Android ve İos cihazlarda olduğu gibi Windows yüklü akılı cihazlarda da yazılımsal sorunları gidermek için çeşitli araçlar bulunmaktadır.Microsoft Lumia cihazları ile uyumlu olan ücretsiz bir yazılım kurtarma aracıdır.Bu program ile telefonumuzun yazılımsal sorunlarını gidermemize yaracaktır.

Windows Phone Recovery Tool ile Windows Phone telefonunuzu sıfırlamaya ve ilk günkü çalışmasını sağlayan kullanışlı ve basit bir programdır.Telefonunuzda yaşadığınız yazılımsal hataları,kapanmaları yada kilitlenme problemleriniz çözmek için tek yapmanız gereken programı yüklemek ve gereken yönergeleri yapmaktır.

Aynı zamanda güncelleme hatalarını gidermek içinde kullanabiliyorsunuz.Geçtiğimiz günlerde çıkan Windows 10 Technical Preview sorununu gidermek içinde bu programı kullanabiliyorsunuz..
Windows-Phone-Recovery-Tool-1

Not : Bu programı kullanamdan önce eğer mümkünse telefonunuzda bulunan bilgilerinizin bir yedeğini almayı unutmayınız.Aksi halde telefonda bulunan tüm bilgileriniz silinecektir.

Kurtarma işleminin süresi ise internet bağlantınıza göre değişecektir.Hızlı bir internet bağlantınız varsa işlem daha hızlı olacaktır.

Windows Phone Recovery Tool programını kullanmak istiyorsanız Windows 7 yüklü bir bilgisayarınız ve en az 4 GB boş alanınız olması gerekiyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments