Asus Zenwatch 2 Resmi Olarak Duyuruldu

765

Asus akıllı telefon pazarında iddalı olduğu kadar akıllı saat piyasasında da ses getirmeye başladı ve Asus Zenwatch 2 modelini resmi olarak duyurdu.

Ev sahipliğini yaptığı bu etkinlikte birçok firma yeni ürünlerini açıkladı.Asus firması ise ön kamerası ile dikkatlerini üzerine çeken Zenfone Selfie’nin yanı sıra Zenwatch 2 modelinide gün yüzüne çıkardı.Son dönemlerde firmalara yuvarlak tasarımlara önem verirlen,Asus firması köşeli bir tasarı tercih etmiş ve 18 farklı kordon ve renk seçeneği ile satışa sunulacağı söylendi.

Cihaz hakkında ise ne zaman çıkacağı ve fiyatı konusunda bir açıklama yapılmadı.Yeni akıllı saat iki farklı büyüklük olarak sunulacak. Erkek kullanıcılar için 41mm kasa ve 22mm kordon ile gelirken, kadın kullanıcılar için ise 37mm kasa ve 18mm kordon ile satışa çıkacak.Asus Zenwatch 2 OLED ekran ile karşımıza gelecek ve 2.5D Gorilla Glass 3 desteğine sahip olacak .Qualcomm Snapdragon yonga seti ile çıkacak olan cihazda ise tam olarak modeli verilmiş değil.IP55 sertifikasına sahip olan Zenwatch 2,ayrıca yeni manyetik şarj sistemi ile geliyor.

Belirttiğimiz gibi çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok ama ilerleyen günlerde hepbirlikte göreceğiz..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments