Galaxy S8 ile Gelecek Olan Kulaklık Modeli

277

Samsung’un Galaxy S8 / S8+ modelleri için kullanıcıları için buluşturacağı kulaklık modelleri görüntülendi. Son günlerde farklı durumlar ile adından oldukça söz ettiren Samsung firması Geçtiğimiz sene Galaxy S7 ve S7 edge modellerini MWC 2016 fuarından cihazlarından tanıtan firma bu yıl MWC’yi tercih etmedi ve ilerleyen günlerde yani 29 Mart günü düzenleyeceği etkinliği ile yeni cihazlarını duyuracak. Telefon kadar kullanıcılarının merak ettiği ürünlerinden biriside yıllardır Apple ile dalga geçtiği kulaklıkları olacak.. Son olarak ise bu kulaklıklar için birkaç görsel piyasaya sızdı.

Bu yıl yeni cihazları olan yani tanıtımını yapılacak olan Samsung’un Galaxy S8 / S8+ modelleri için iki yanı kavisli ekran bulunacak. Farklı bir tasarım ile karşımıza gelebilecek olan firma Galaxy S8 / S8+ modelleri için parmak izi tarayıcısını arkada kullanan firma, önde fiziksel Home tuşuna yer vermezken, cihazın erkan tuşları ile geleceğini söyleyebiliriz. Firma yeni cihazlar için aynı zamanda merakla beklenen AKG kulaklıklarınıda tanıtacak. Bu kulaklıklara ait bazı görsellerde sosyal medya üzerinde paylaşılmaya başlandı..

AKG; Viyana merkezli bir firma olup, Dr. Rudolf Goerike ve Ernst Pless tarafından kurulan bu firmanın ilk ürünü 1949 senesinde pazara sunulmuştu. Daha önceki Samsung kulaklıklara göre bu yeni AKG kulaklıkların çok daha kaliteli ses vereceğini söyleyebiliriz. AKG kulaklıklarda üzerinde ses kontrol tuşları ve mikrofon bulunacağı söyleniyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments