Huawei G8 İnternet Ayarları Nasıl Yapılır

2226

Son zamanlarda gsm operatörlerinin en çok sattığı cihazlardan biriside Huawei G8 modelidir.Özellikle Avea bayilerinde satışa sunulan bu cihaz fiyat ve performans olarak gayet iyi ve kullanışlı bir cihaz diyebiliriz.Genel olarak ise kullanıcıların bir akıllı cihaza sahip olma isteği internet bağlantısı ve oyun diyebiliriz.Özellikle Android cihazlarda bulunan özellikleriyle istediğimiz gibi kullanabiliyoruz.Peki yeni bir Huawei G8 aldınız ve internet bağlantısı kurmak istiyorsunuz neler yapmalısınız yada Huawei G8 ile internete nasıl bağlanılır onu görelim..

HUawei G8 modelinde 4G LTE desteği bulunuyor. Android 5.1 Lollipop ve Emotion UI 3.1 ile kutusundan çıkacak olan cihazın ekranı biraz bombeli. 2.5D Gorilla Glass 4 ile korunan ekran şık bir görüntü sunuyor. Huawei G8 modelinin arkasında 13 MP, önünde ise 5 MP kamera yer alıyor. Tıpkı Huawei Mate S modeli gibi G8 modelinde de arka tarafta parmak izi algılayıcı sensör yer alıyor.

İlk olarak hattınıza tanımlı bir internet bağlantısı olması gerekmektedir.Daha sonra cihazda Ayarlar ve Mobil ayarlar bölümünden
Menü–> Ayarlar –> Kablosuz özelliği ve ağlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adları –> Yeni APN
İsim: Avea internet,Turkcell,Vodafone
Apn: internet

ayarlarını yapmalısınız.Bu ayarlar gsm operatörlere göre farklılık gösterebilir ve İsim bölümünü kullandığınız operatöre göre değiştirmelisiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments