Galaxy J7(SM-J700F) Mesaj Engelleme Nasıl Yapılır?

4763

Samsung firmasının sonra olarak çıkardığı modellerden biriside Galaxy J7 modelidir.Diğer modellerine göre çok fazla rağbet gören modellerinden biri olan Galaxy J7(SM-J700F) en son Android işletim sistemi ile yüklü gelmektedir.

Grafik işlemci olarak Mali-T720 işlemcisi kullanılan cihazın, Ram kapasitesi 1.5 GB dahili depolama alanı iste 16 GB olarak belirlenmiş. Arka kamerası 13, ön kamerası ise 5 megapiksel olarak telefonun en güzel yanlarından biri de selfie severler için ön kamerada flaş bulunması.

Samsung Galaxy J7 taşıdığı bu donanımlar ile gayet başarılı bir iş çıkartmış. Fakat telefonun en güçlü ve taktir toplayan özelliği ise uzun pil ömrü. Galaxy J7’de 3000 mAh’lık bir batarya kullanılmış. Şu an piyasada bulunan diğer akıllı telefon markalarının üst segment amiral gemilerinde kullandıkları bataryaların çok üstünde bir performans sunan Galaxy J7 oldukça sevilecek.

Galaxy J7 Android 5.1 Lollipop işletim sistemini kullanıyor. Ekranı ise HD Super Amoled olarak tasarlanmış. Ayrıca 16 GB dahili depolama alanına microSD ile 128 GB’a kadar yükseltme yapılabiliyor.

galaxy_j5_numara_engelleme

Mesajlar > Sağ üst köşedeki “Daha” kısmına dokununuz > Ayarlar > Spam filtresi > Size mesaj gönderdiklerinde engellenecek numaraları eklemek için spam numaralarını yönet kısımını seçiniz veya mesajların engellenmesine neden olacak ifadeleri eklemek için spam ifadelerini yönet kısmını seçiniz.

Subscribe
Bildir
guest

3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hüseyin

İninal gibi numarası olmayan yerlerden gelen mesajları engellemenin bir yolu var mı

selami

gelen mesajlar baska bir telefona yönlendirilebilirmi