GM Discovery Google Play Store Sorunu Çözümü

42906

General Mobile firması’nın geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü birçok model oldu.Bu modellerden ise en çok satan modeli ise General Mobile Discovery modeli oldu.Discovery modelininde talep edilme sebepleri arasında uygun fiyatta akıllı telefon mantığı ile görüldü.Fiyat olarak diğer marka ve modellere göre 300-500 TL gibi fiyat farkı olması kullanıcılarını sevindirdi diyebiliriz.Bu durum ise satış olarak firmaya geri dönüş yaptı.

Tabi fiyatların uygun olması kullanıcıları sevindirdi ama kronik hatalar ise biraz üzdü diyebiliriz.Özellikle ilk modelinde olan şarj soketi sorunu halen devam ediyor ve firma adına olumsuz bir gelişme diyebiliriz.Diğer bir sorun güncelleme ve uygulama indirme sorunu oldu diyebiliriz.General Mobile Discovery modellerinde son zamanlarda en çok yaşanan sorunlardan birisi uygulama indirememe yada güncelleme sorunu oldu.Google Play üzerinde indirmek istediğiniz bir uygulama sürekli olarak İndirme bekleniyor şeklinde devam ediyor ve istediğiniz kadar bekleyiniz ama indirilmiyor diyebiliriz.

İndirememe durumundan sonra ise cihazda yeterli alan yok uyarısı ilede karşılaşabilirsiniz.Cihazda yeterli alan olsada halen indirme yapmıyor ve hata veriyor olabilir.

Bu sorunu ortadan kaldırmak için ilk olarak cihazın Ayarlar kısmına girin. Tüm Ayarlar diyerek Uygulamalar kısmına gelin.

google-play-uygulama-indirme

Not : Yapacağımız bu işlemden sonra cihazda kurulu olan uygulamaların üzerinde kayıtlı hesapların temizlenmesine yada hesapların silinmesine neden olabilir

Google Play Store’a girdikten sonra Verileri temizle deyin ve Güncellemeleri Kaldır seçeneğini kullanın.

google-play-verileri-temizle

Daha sonra ise Wifi bağlantısı kullanarak deneyiniz.Nedeni ise kendi internet bağlantınız kota olarak dolmuş olabilir ve işlemi başarısız sanabilirsiniz.O yüzden Wifi bağlantısı üzerinden deneme yapabilirsiniz.Büyük ihtimal sorun ortadan kalkmış olacaktır..

Subscribe
Bildir
guest

13 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
arda

cok ama cok teşekkür ederım oldu

Sacit

Güncelleme yapamiyorum

Hasan Fehmi

google play ön belleğini siliniz ve tekrar deneyiniz lütfen

şenol

Hakikaten sorun çözüldü. teşekkürler…. GM Servis format atmayı önerdi..

Yunus

Nasıl çözüldü

Zeynel

Hiçbiri fayda vermedi olmuyor baska nasil yapabilirim

Hasan Fehmi

hata olarak karşınıza ne çıkıyor ?

Resul

Merhabalar gm4 var bende ve gogle play ekranda görünmüyor ayarlardan uygulamalardan görüyorum fakat oradada etkinleştirme durdurma gibi linkleri donuk vaziyette yani tiklayamiyorum ne yapmaliyim

Hasan Fehmi

Apk olarak indirip yüklemeyi denediniz mi?

kıraççı

gerçekten teşekkürler …