Internet Download Manager Bilgisayardan Kaldırma/Silme

5155

İnternet üzerinden dosya indirmeniz yardımcı olan programlardan biriside bildiğiniz gibi Internet Download Manager programıdır.Bu konumuzda ise bilgisayarımızdan Internet Download Manager programını nasıl kaldırabiliriz yada silebiliriz onu göreceğiz.Programı bilgisayarımızdan kaldırmak yada silmek için ilk olarak programın bilgisayarımızda kurulu olması gerekmektedir.Daha sonra ise silmek için 2 farklı yöntem ile silebilirsiniz.Bunlardan birisi Program Ekle Kaldır bölümü üzerinden yapabilirsiniz.Diğerini ise Program Kaldırıcılar sayesinde silebiliriniz.

İlk olarak Program ekle kaldır bölümünden nasıl silebiliriz onu görelimm..Denetim Masası – Program Ekle/Kaldır menüsüne girerek Internet Download Manager programını seçiyoruz.Daha sonra ise Devam yada İleri seçeneği ile silme işlemine başlıyoruz ve kısa süre sonra ise işlem tamamlanacaktır.

program-ekle-kaldir

Diğer bir yöntem ise program kaldırıcı programlar kullanarak silme işlemini yapabilirsiniz.Bu işlem için ise farklı programlar bulabilir ve bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

-IObit Uninstaller
-Uninstall Tool
-ESET Uninstaller
-XL Delete
-CCleaner

bu programlardan herhangibiri kullanarak temizleme işlemini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz ve istemediğiniz programlardan kurtulabilirsiniz..

idm-silme-kaldirma

İstediğiniz bir programı indirerek Internet Download Manager programını bilgisayarınızdan kolay ve hızlı bir şekilde kaldırabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments