Turkcell T70 Google Play Hesabı Açmak

1253

Turkcell firmasının sonra ürettiği cihaz olan Turkcell T70 fiyat ve performans bakımından birçok cihazdan iyi diyebiliriz.Özellikleri bakımından ise yeni kullanıcılar için kullanılabilir bir cihaz ve birçok işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Turkcell T70 teknik özellikleri
Ekran: 5.2 inç 720 x 1280 piksel IPS LCD ekran
Kalınlık/Ağırlık: 7.8 mm / 133 gram
İşlemci: Snapdragon 210
Grafik İşlemci: Adreno 304
RAM: 2 GB
Depolama: 16 GB (microSD kart desteği mevcut)
İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow
Ana Kamera: 8 Megapiksel
Ön Kamera: 5 Megapiksel
Batarya: 2540 mAh

Turkcell T70 üzerinden uygulama indirmek için (Facebook,Whatsapp,Facebook Messenger vb.) ilk olarak internet bağlantısı daha sonra ise bu bağlantı ile Gmail hesabı yada Google Hesabı açmalısınız.Telefonunuzu ilk açtığınızda ilk olarak sim kartınızı takınız yada Wifi bağlantınızı sağlayınız.Tabi burada size önerimiz sim kartınızı takarak bu işlemi yapmanız olacaktır.Nedeni ise güvenlik için numara yazmanızı istediği zaman doğrulama için numaranızı yazarak daha güvenli bir Google hesabı oluşturmanızı sağlayacaktır.

Eğer bir gmail adresiniz var ise yazarak ileri butonuna tıklıyoruz. Eğer gmail adresiniz yok ise yeni bir hesap oluşturun yazısına dokunalım.

turkcell-t70-hesap-acma

Buradan sonra sizden istenilen bilgileri girmeniz gerekmektedir.Yeni kullanıcı adı ve şifre belirleyiniz.Eğer aynı kullanıcıdan varsa sizi uyaracaktır ve farklı bir isim girmenizi isteyecektir..

t70-hesap-acmak

Son olarak ise ödeme bilgileri isteyebilir buradan Hayır Teşekkürler dedikten sonra karşınıza Google Play hesabı gelecektir.Google Play üzerinden istediğiniz şekilde uygulama yada oyun indirebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments