Microsoft Lumia 550 Yazılım Güncelleme

246

Microsoft Lumia 550 Yazılım Güncelleme
İOS ve Android cihazlarda olduğu gibi Windows işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar olan Lumia cihazlarda da yazılım güncelleme işlemi yapılmaktadır.Bu güncelleme işlemi için ise Lumia Software Recovery Tool programına ihtiyacınız bulunmaktadır.Bu program sayesinde Lumia ve diğer nokia cihazlara yazılım atabilir ve güncelleme işlemi yapabilirsiniz.

Lumia Software Recovery Tool (Lumia Yazılım Kurtarma Aracı), ne yazık ki her Windows Phone yüklü cihazla uyumlu değil. Desteklenen telefonlar arasında;
-Lumia telefonlar
-USB arayüzü olan Asha ve 40 Serisi telefonlar
-USB arayüzü olan 30+ Serisi telefonlar
-Nokia X2 platformu telefonlar
-Symbian telefonlar
Microsoft Lumia 550 Yazılım Güncelleme
1-İlk olarak Lumia Software Recovery Tool programını bilgisayarınıza indiriniz ve kurulum işlemi yapınız.Kurulum işlemi diğer bilgisayar programaları gibi basit bir şekilde kurabilirsiniz..
2-Lumia Software Recovery Tool programını kurduktan sonra ise Data kablosu ile telefonunuzu bağlayınız.Bağlantı işlemi birkaç dakika sürebilir.Bittikten sonra ise program cihazı tanıyacaktır..

3-Daha sonra ise gereken bilgilendirmeden sonra güncel bir yazılım varsa indirme işlemine başlayacaktır.Aşağıdaki görselde indirme işlemini görebilirsiniz.

Kısa süre sonra indirme işlemi bitecektir ve indirilen yazılım telefona yüklenmeye başlayacaktır.Bu yükleme sırasında cihaz ile bilgisayar bağlantısını asla kesmeyiniz.

Not : Güncelleme yada yazılım yükleme işleminde cihazda bulunan bilgilerinizi mutlaka yedeklemeyi unutmayınız.Aksi halde bir sorun çıkarsa cihazdaki bilgileriniz silinebilir yada kaybolabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments