Samsung Galaxy A3 2017 Ekran Görüntüsü Alma

448

Samsung Galaxy A3 2017 Ekran Görüntüsü Alma
Android işletim sistemine ait akıllı telefonlarda istediğiniz gibi özelleştirebilir ve farklı özellikleri için yararlanabilirsiniz. Bu özelliklerinde son zamanlarda en çok kullanılanı ise ekran görüntüsü alma özelliğidir. Tabi sadece android cihazlarda değil diğer işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda da bu özellik mevcuttur. Ekran görüntüsünü belirli tuşlara aynı anda basarak alabilir düzenleyebilir ve sonra paylaşabilirsiniz. Bu özellik için farklı bir uygulama yada yazılım yüklemenize gerek kalmaz ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.
Samsung Galaxy A3 2017 Özellikleri
Samsung Galaxy A3 2017 modeli, serinin en küçük modeli olarak karşımıza çıkıyor.
4.7 inç boyutlu Super AMOLED ekran ile donatılan telefon, 1280 x 720 ekran çözünürlüğüne sahip.
135.4 x 66.2 x 7.9mm ölçülere sahip olan Galaxy A3 2017 modelinde, 8 çekirdekli 1.6 GHz frekans hızına sahip işlemci yer alıyor.
2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya yer verilen telefonda MicroSD kart desteği 256 GB ilave alan telefona dahil edilebiliyor.

Samsung Galaxy A 2017 serisindeki dikkat çeken yeniliklerden biri de IP68 sertifikası oldu. Galaxy A3 2017 modelinde de bu özellik yer alıyor. Telefonun arka kısmında f/1.9 diyafram açıklığına sahip 13 Megapiksel çözünürlüklü kamera, ön kısımda ise yine f/1.9 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksel çözünürlüklü kamera kullanılmış.
Samsung Galaxy A3 2017 Ekran Görüntüsü Alma
Ekran görüntüsünü farklı yollarsan alabilirsiniz. ilk yöntem ekran yani Home tuşuna ve güç yani kilit tuşuna kısa süreli basarak alabilirsiniz. Görüntüler ise galeri bölümüne hızlı bir şekilde kayıt edilecektir.
Diğer yöntem ise Akıllı Yakalama özelliğini aktif ederek yapabilirsiniz. Ayarlar >> Gelişmiş Özellikler >> Akıllı Yakalama ile bu işlemi açabilirsiniz. Daha sonra ise ekran üzerinde elinizi sağdan sola doğru hareket ettirerek ekran görüntüsü özelliğini kullanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments