Samsung Galaxy A5 2017 Ekran Görüntüsü Alma

448

Samsung Galaxy A5 2017 Ekran Görüntüsü Alma
Android işletim sistemine ait akıllı telefonlarda istediğiniz gibi özelleştirebilir ve farklı özellikleri için yararlanabilirsiniz. Bu özelliklerinde son zamanlarda en çok kullanılanı ise ekran görüntüsü alma özelliğidir. Tabi sadece android cihazlarda değil diğer işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda da bu özellik mevcuttur. Ekran görüntüsünü belirli tuşlara aynı anda basarak alabilir düzenleyebilir ve sonra paylaşabilirsiniz. Bu özellik için farklı bir uygulama yada yazılım yüklemenize gerek kalmaz ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.
Samsung Galaxy A5 2017 Özellikleri
Siyah, altın, mavi ve pembe renk seçenekleriyle gelen telefon, bu yıl değişen tasarım anlayışıyla dikkat çekiyor. Telefonun yan çerçeveleri metal, arka tarafı ise cam kaplı yüzey ile bezenmiş durumda. Bu yıl IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklı olan Galaxy A (2017) serisi, şık ve ergonomik bir tasarım diline sahip.
5.2 inç boyutlu ekranda Full HD çözünürlük sunan ve şirketin kendi üretimi olan Super AMOLED panel kullanan Galaxy A5 (2017), çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor.

Telefonda şirketin 14 nm sürecinde üretilen yeni işlemcisi Exynos 7880 işlemci bulunuyor. 8 çekirdekli bir yapıda olan ve 1.9 GHz saat hızında çalışan bu işlemcinin yanı sıra telefonda Mali-T830MP3 GPU, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteğiyle geliyor.
Her iki kamerası da F/1.9 diyafram değerine sahip 16 MP olan Galaxy A5 (2017), özellikle selfie tutkunları için ideal bir telefon.
Samsung Galaxy A5 2017 Ekran Görüntüsü Alma
Ekran görüntüsünü farklı yollarsan alabilirsiniz. ilk yöntem ekran yani Home tuşuna ve güç yani kilit tuşuna kısa süreli basarak alabilirsiniz. Görüntüler ise galeri bölümüne hızlı bir şekilde kayıt edilecektir.
Diğer yöntem ise Akıllı Yakalama özelliğini aktif ederek yapabilirsiniz. Ayarlar >> Gelişmiş Özellikler >> Akıllı Yakalama ile bu işlemi açabilirsiniz. Daha sonra ise ekran üzerinde elinizi sağdan sola doğru hareket ettirerek ekran görüntüsü özelliğini kullanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments