Galaxy S8 Download Mode Nasıl Alınır

652
SAMSUNG CSC

Galaxy S8 Download Mode nasıl alınır ?
Her sene çıkan yeni telefonlar beraberinde yeni özellikleri de beraberinde getiriyorlar. Yeni bir uygulama yükleme kanalı ya da farklı farklı modlar gibi samsung Download modu da bunlardan bir tanesidir. Nasıl ki bilgisayarlarda bios yapılandırmalarına giriyorsak bu telefonda da download moduna güvenli yükleme yapabilmek ya da ayar yapabilmek için giriyoruz.

Download modu ile birlikte Galaxy kullanan kişiler telefonlarında rom yükleyebilirler, rot ayarları yapabilirler, cihaza yeni bir yazılım yükleyebilirler, cihazı modifiye edebilirler, verileri kurtarabilirler ya da firmware düşürebilir ve ya yükseltebilirler. Bu işlemlerin tamamını download moddayken daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

Download Mod Nasıl Alınır ?
Cihazınızı bu moda almak istiyorsanız öncelikle telefonunuzun kapalı olduğundan emin olmalısınız. Telefonunuzu kapattıktan sonra geriye sadece ve sadece 2 işleminiz kalıyor. Bunlardan ilki size yazacağımız 3 tuşa basarak mavi ekranın gelmesini beklemek olacak. ‘’ Orta tuş (bixby tuşu yani sesli komut tuşu) + güç tuşu + ses indirme ‘’ Bu yazdığımız 3 tuşa aynı anda basarak bir süre boyunca bekliyorsunuz. Bu süre fazla uzun değil 10-15 saniye yaklaşık olarak yeterli olacaktır. Ardından telefonunuzun ekranı maviye dönüşerek sizden bu şeyi onaylamanız istenecektir. Eğer ki download moduna alma eylemine devam etmek istiyorsanız ‘’ ses yükseltme ‘’ tuşuna basarak onaylayacak ya da ‘’ ses alçaltma ‘’ tuşuna basarak bu moddan çıkacaksınız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments