İphone 7 DFU Mod Nasıl Alınır

253

İphone 7 DFU Mod Nasıl Alınır ?
İphone 7 serisi modellerinin önceki sürümlerinde bildiğiniz üzere fiziksel bir home tuşu bulunmaktaydı. Bu tuş ile bu işlemler kolay gerçekleşiyordu. Yeni gelen telefon modellerindeki home tuşu tamamen kalkmış olmasa da bu artık fiziksel bir hal almaktan çıktı. Haliyle bundan ötürü de DFU Mod alma kuralları da değişkenlik göstermiş oldu.

İphone DFU Mod Nasıl Alınır ?

Bu işlem telefon tek başına iken olan bir şey değildir. Bir adet kabloya bir de bilgisayara ihtiyacınız vardır. İphone’nun kutusundan çıkan ara kablo ile cihazınızı bilgisayara bağlamanız gerekmektedir. Bu sırada cihazınız açık olmalı ve ana ekran menüsünde bulunmalıdır. Bu arada da bilgisayarınızın sesini açmayı unutmayınız. İşlemler sırasında bilgisayardan çıkan ses ile adımları yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızdan da itunes programını açmalısınız. Tabi bu programın da güncel olduğundan emin olmalısınız.  Buraya kadar işlemler tamam ise şimdi yapmanız gereken power tuşuna basarken aynı anda ses kısma tuşuna basılı tutmanızdır. Bu işlem il e birlikte telefonunuzun ekranı kararacaktır. Bununla birlikte bilgisayarınızdan bir ses ile birlikte ekranda itunes programından telefonunuza ne yapmak istediğiniz ile ilgili bir yazı gelecektir. Bundan sonra ise bilgisayardan telefonunuzla ilgili ayarlar yapmalısınız.

İphone DFU Mod’dan Nasıl Kurtarılır ?
Telefonunuzu DFU moduna almadan önce nasıl bir işlem uyguladıysanız aynısını uygulayarak çıkış işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Power+ses kısma.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments