iPhone Rehberden Toplu Kişi Silme Nasıl Yapılır

264

iPhone Rehberden Toplu Kişi Silme – İphone Toplu Kişi Silme
İOS yüklü olan cihazlarda bazı işlemler Android işletim sistemine sahip olan cihazlara göre daha zor yada karmaşık olabiliyor. Tabi bu olmayacak anlamına gelmiyor ve 3. parti uygulamalar yada bilgisayar ortamında yapılabiliyor. Bu işlemlerin en çok can sıkıcısı ise İphone telefonlarda rehberde bulunan kişilerin toplu olarak silinememesi olarak söyleyebiliriz. Bu işlemi ister 3. parti uygulamalar ile yapabilirsiniz. İsterseniz de bizim anlattığımız gibi bilgisayar yardımıyla yapabilirsiniz. Bu konumuzda biz bilgisayar üzerinde nasıl yapılır onu anlatmak istiyoruz. Bizim bu işlem için kullandığımız uygulama 3uTools programı. 3uTools programını kullanmak istiyorsanız aynı zamanda bilgisayarınızda İtunes programıda yüklü olması gerekmektedir. 

3uTools ile Toplu Rehber Silme
1-
Bu işlem için ilk olarak güvenilir bir adresten 3uTools programını indiriniz ve kurunuz. Eğer yoksa mutlaka olması gereken İtunes programınıda kurunuz.

2- Daha sonra ise programı açınız. 3uTools simgesi masaüstüne kurulumdan sonra gelecektir.

3- Yukarıda bulunan Contacts yazan bölümde sizin isimleriniz bulunacaktır. Buradan istediğinizi seçtikten sonra diğer kırmızı alanda bulunan Delete bölümüne dokununuz. İşlem kısa süre sonra tamamlanacaktır. 

Bu programı üzerinde işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak bölüm bulunmaktadır. Bu bölümlerden biriside De-Duplicate bölümü. Buradan çift olan isimleri bulur ve tek hale getirebilir. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments