Android Cihazlarda Uygulama Yüklemeden Telefon Hızlandırma

127

Android Cihazlarda Uygulama Yüklemeden Telefon Hızlandırma 
Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda Telefon Hızlandırma için birçok yöntem var diyebiliriz. Bu gibi durumlar için ilk akla gelen sistem uygulama yükleme ile yapılan durum. Bu konuda sizler için uygulama yüklemeden nasıl telefon hızlandırma yapılır yada neler yapmamız gerekiyor onları görelim. 
Android 4.2 versiyonundan sonra sistemi rahatlatmak için bazı yöntemler denenebilir. Bunlar genelde depolama alanını rahatlatmak yada bazı uygulamaların önbellek bölümlerini temizleyerek işlem yapabiliriz. 

Android Telefon Hızlandırma
1-
Bu gibi bir yöntemi yapabilmek için telefonunuzdan Ayarlar bölümüne giriniz. Her cihazda farklı ikonda olabilir. Genel olarak ise Çark işaretine benziyor diyebiliriz. 

2- Daha sonra ise Uygulamalar bölümüne giriniz. Buradan uygulamaların önbellek bölümlerine bakınız. Bazı uygulamaları çok fazla kullandığınız için çok fazla alan kullanabilirler. 

3- Burada önbellek olarak kapladığı alan sizin uygulamayı kullandığınız duruma göre değişir. Yani uygulamayı çok fazla kullanıyorsanız bu alan artacaktır. Bu işlemleri isterseniz aynı zamanda uygulama ile yapabilirsiniz. Burada anlatmak istediğimiz bazı işlemleri uygulama olmadanda yapabilirsiniz ve onu anlatmak istedik.

Telefon Hızlandırma işlemi için bu anlattığımız yöntem sadece uygulama olmadan yapılabilen ve hızlı bir işlem olduğu için anlattık. Sosyal medya hesaplarında ise önbellek temizlediğiniz zaman kullandığınız kullanıcı adı ve şifre silinecektir. Yani temizleme işleminden sonra tekrar kullanıcı adı ve şifresiniz bilmeniz gerekmektedir. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments