General Mobile GM 8 Uygulama Güncelleme

577
General Mobile GM 8 Uygulama Güncelleme

General Mobile GM 8 Uygulama Güncelleme
Telpa firması General Mobile Discovery modeli ile başlayan ve son olarak GM 9 Plus modeliyle yeni cihazlara bir yenisini daha ekledi ve ilerleyen günlerde satışa sunulacağını açıkladı. Bir önceki modeli olan GM 8 ile iyi satış rakamları yakalayan firma yeni modelleri üzerindede aynı durumu planlamaya başladı. GM 8 modeli bir cihaz satın aldıysanız kurulum aşamasında birçok uygulama kurulum için indirme işlemine başlayacaktır ve biraz uzun sürebiliyor. Tabi mevcut uygulamalarda ise yeni güncellemeler gerekebilir. Peki GM 8 bir cihazını varsa uygulama güncelleme nasıl yapılır onu görelim.

Bu işlem için ilk olarak mevcut olarak indirmiş olduğunuz uygulamayı Google Play üzerinden  kontrol ediniz. Bizim uygulama olarak gösterdiğimiz Google Chrome uygulamasıdır. Bu uygulamayı Google Play üzerinden arama yaptığınız zaman Güncelleme bölümünü göreceksiniz.

 

Buradan Güncelle dedikten sonra internet bağlantınıza göre uygulama güncellemeye başlar. Tabi sadece Google Chrome için değil tüm uygulamalarınızı bu şekilde güncelleyebilirsiniz. Güncelleme işleminiz çok fazlaysa yani birden çok uygulama varsa mutlaka Wifi bağlantınız üzerinden yapmaya özen gösteriniz. Aksi halde paket sorunu yaşabilirsiniz. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments