BeIN Sports Müşteri Hizmetleri Numarası

175

BeIN Sports Müşteri Hizmetleri Numarası
Bein Sports, 2000 yılında Mehmet Emin Karaahmet tarafından Işık TV adıyla satın alınmıştır. 2001 yılında ise Şansak Büyüka tarafından alınan kanalın yeni adı Lig TV olmuştur. Süper lig yayınlarını verme hakkına sahip olan bu kanal 2017 yılında Bein Sports adını alarak hizmetine devam etmeye başlamıştır. Şifreli olarak Digiturkte yayın yapan kanal, ülkemizde yapılan bütün süper lig maçlarını yayınlama hakkına sahiptir. Bu kanallar haricinde maçları takip etmek bir hayli zordur.

Bein Sports izlemek isteyen bir kişi Digiturk almalıdır. Digiturk’te yayın yapan bu kanal için de ayrı ücretler ödenmesi gerekmektedir. Bu ücretleri ödeyen bir kişi Digiturk kanallarını ve Bein Sports kanallarını izlemeye hak kazanır. Digiturk uydusu ile televizyonlara bağlanabilen Digiturk, kullanıcılarına birçok kanalı izleme imkanını tanımaktadır.

Hangi Maçlar İzlenebilir?

Bein Sports kanalları birçok ligin yayın haklarını satın almıştır. Ülkemizde bulunan Spot Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası da bu yayınların içinde yer almaktadır. Ayrıca Premier Lig, Serie A, Bundesliga gibi birçok dev ligin de yayın haklarına sahip olan bu kanal, kullanıcılara doyasıya maç keyfini sunmaktadır. Satın almak için çeşitli paketler ve kanallar mevcuttur.

Bu kanal futbol maçlarının yanı sıra basketbol maçlarının takibine de izin vermektedir. Kanal satın alındığında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, Türk Hava Yolları Euroleague ve NBA maçları da izlenebilmektedir.

Teknik Destek ve Müşteri Hizmetleri

Bein sports birçok maçı izleyebilme seçeneği kullanıcılarına sunduğu için ülkemizde geniş bir kullanıcı kitlesinbe sahiptir. Özellikle lig maçlarını takip etmeyi seven taraftarlar için vazgeçilmez bir hal alan kanal, müşterilerinin şikayetlerini ve sorunların çözmek için üstün şekilde teknik destek sağlamaktadır. Bu kanala sahipseniz bazı sorunlarla karşı karşıya kalmanız durumunda müşteri destek hattı ile iletişime geçerek sorunlarınızın çözümünü arayabilirsiniz. Bein Sports Müşteri Hizmetleri telefon numarası 00 974 4009 0000’dır. Sorunlarınız ve şikâyetleriniz için bu numarayı arayabilirsiniz. Sizinle görüşen müşteri temsilcisi sizlere yardımcı olmak için elinden gelen her olanağı değerlendirecektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments