Turkcell Salla Kazan Nasıl Yapılır?

888

Turkcell Salla Kazan Nasıl Yapılır
Turkcell Salla Kazan ile, kullanıcılarına haftalık olarak sürpriz hediyeler vermektedir. Her hafta milyonlarca hediyenin dağıtıldığı salla kazan kampanyası ile birbirinden yararlı hediyeler kazanmak mümkündür. Turkcell salla kazan kampanyasından yararlanabilmek için Dijital Operatör uygulamasının cihazınızda yüklü olması gerekmektedir. Dijital operatör uygulaması, Turkcell’in online işlemlerinin yapılabilmesi için geliştirilmiş bir mobil uygulamadır. Turkcell operatör kullanan kişiler uygulamadaki talimatlar ile şifrelerini alarak bu uygulamayı kullanmaya başlayabilirler. Uygulamaya ulaşabilmek için ise kullandığınız işletim sisteminin marketinden uygulama adı ile arama yaparak “yükle” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Uygulama indirme işlemi tamamlandığında gerekli talimatların uygulanmasıyla giriş işlemi yapılabilir. Daha sonra ise salla kazan kampanyasından yararlanılabilir.

Salla Kazan Kullanımı

  • Bu kampanyadan sadece Turkcell aboneleri yararlanabilmektedir. Gerekli talimatlar uygulandıktan sonra Dijital Operatör uygulamasına giriş yapılır.
  • Eğer salla kazan hakkı henüz kullanılmamışsa sol alt köşede salla kazan için bir işaret belirecektir.
  • Bu işarete dokunulduğunda sizi salla kazan kampanyasına yöneltecektir. Burada bulunan “Şimdi Kazan” butonuna tıklayarak telefonunuzu sallamanız gerekir.
  • Telefon sallandıktan sonra ekranda hediye paketi açılacak ve Turkcell’in o hafta için size tanımladığı hediye hattınıza yüklenecektir.

Neler Kazanılabilir?
Turkcell, salla kazan kampanyasıyla kullanıcılarına birçok alanda hediyeler vermektedir. 1 GB’tan 10 GB’a kadar internet paketleri, konuşma paketleri, sms paketleri, Turkcell uygulamalarında bedava kullanım paketleri gibi birçok hediyeden birini kazanmak için sallamanız yeterlidir. Bu paketler bazen saatlik, bazen günlük, bazen haftalık, bazen de aylık kullanım şeklinde kullanıcılara verilmektedir. Sallama işleminden sonra telefona mesaj gelmesiyle birlikte kazanılan hediye istenilen şekilde kullanılabilir.


Hangi Günlerde Kullanılır?
Tukcell salla kazan kampanyası sürekli olarak kullanılmamaktadır. Böyle olsa kimse ücret ödeyip de paketler satın almadı. Bu nedenle Turkcell, kullanıcılarına haftalık 1 defa sallama hakkını tanımlamıştır. Perşembe geceleri yenilenen bu hak, bir sonraki Perşembe gününe kadar dilendiği zaman kullanılabilir. Kullanılmayan haklar hesapta birikmez. Bir hafta hakkını kullanmayan bir kullanıcı o hakkını tekrar kullanma şansına sahip değildir. Birçok hediyeyi ve paketi ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan bu kampanya sayesinde Turkcell, oldukça beğenilmeyi başarmıştır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments