Vestel Teknik Servis Numarası

277

Vestel Teknik Servis Numarası
Vestel, 1984 yılında üretimine başlamış ve 1994 yılında zorlu holding bünyesi altında üretim kapasitesini arttırarak devam etmiştir. Vestel’in üretim yaptığı tesisler Manisa’da yer alıp 1,1 milyon metrekarelik alanda üretimlerine devam etmektedir. Vestel’in ürettiği beyaz eşyalar buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, tost makinesi, elektrik süpürgesi gibi teknolojik aletlerle kalmayıp televizyon ve telefonla da teknoloji markalarına rakip bir firma yolunda başarılarına devam etmektedir.

Ödeme Seçenekleri
Vestel bayilerinden aldığımız ürünlerin nakit ödeme imkânı ve taksitlendirme imkanı vardır. Taksitlendirme imkânları kredi kartları yoluyla maximum karta 300 TL ve üzeri alışverişlerde 2-3-4-5-6-7-8-9 taksit imkânı bulunmaktadır. CardFinans ile alınan ürünlerde 2 ila 10 arası taksit imkânı bulunmaktadır. Axess kartlardan yapılan alışverişlerde 3 ila 12 ay taksit imkânı bulunmaktadır. Bonus kartlara 2 ile 9 taksit imkanı bulunmaktadır. World kartına 2 taksit ve üzeri taksit imkânları bulunmaktadır. Alınan ürünlere göre ve ürünlerin fiyatlarına göre taksit seçenekleri değişmektedir.

Garanti ve Montaj
Vestel den alınan ürünlerin başlıca ürünlerin garanti süreleri şu şekilde olmaktadır: Buzdolapları 7 yıl garantili olup ücretsiz montajını servis yapmaktadır. Derin dondurucu, kurutmalı çamaşır makinesi, fırınlar üç yıl garanti süresi bulunmaktadır. Ayrıca beyaz eşya haricinde bilgisayar üretimi yapan Vestel dizüstü bilgisayarlarında iki yıl garanti kapsamı çerçevesinde hizmet vermektedir.

Akıllı Telefonlar
Vestel ilk ve tek tamamen Türk malı telefonu üretip bütün parçalarını Türkiye’de ürettiği telefonları piyasaya sürmüştür ve rakip telefon markalarına göre iddialı bir ilerlemeye sahiptir. Akıllı telefonların garanti süresi iki yıl olup garanti sürecine gönderilen bir telefonun yirmi iş günü içerisinde müşteriye teslimi mümkündür.

Servis Teknik Numarası
Müşteri temsilcisi servis teknik numarası 0850 222 4 123 kapsamında ulaşılabilir ve CapCanlı destek uygulaması yoluyla yedi gün yirmi dört saat Vestel müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkündür. Ayrıca 0850 393 5656 numara ile de Vestel servise ulaşmak mümkündür. Vestel’in ayrıca daha kolay iletişim yoluyla ulaşmak için whatsapp numarası 0536 075 4123’tür. Mail adresi de vmh@vestel.com.tr adresinden kolay bir şekilde müşteri temsilcisine ulaşma ve alışveriş yapma imkanı vardır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments