Reeder P12 Curve Teknik Özellikleri

197

Reeder P12 Curve Teknik Özellikleri
Yerli bir firma olan Reeeder farklı cihazların üretimlerine hızla devam etmektedir. Fiyat-performans cihazlarından biri olarak piyasaya sürüdüğü P12 Curve modeli de kullanıcılarının beğenisini toplamayı başardı.

Ekran boyutu olarak 5.5 inçlik bir yapıya sahip olan cihazda bu ekran yeterince büyük olmasa da kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Bu ekranda 1080×1920 piksel çözünürlük bulunmaktadır. Çizilmelere karşı dayanıklı olarak tasarlanmış Gorilla Glass 3D teknolojisinin yer alması da, ekran özelliklerinin gücüne güç katmaktadır. Kırmızı, mavi ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcılara sunulmuş olan cihazda, dayanıklı bir alüminyum kasa kullanılması tercih edilmiştir.

Cihaz gücünü MediaTek 6750 işlemcisinden almaktadır. Bu güçlü işlemciye ise 4 GB ram ve 64 GB dahili hafıza eşlik etmektedir. Güçlü işlemcisi ve yanında gelen özellikleriyle fiyatına göre iyi denebilecek performans sergilemeyi başaran ve aynı zamanda düşük güç tüketimi seçeneğini kullanıcılarına sunan cihaz, fiyatı ve performansı yönüyle ön plana çıkmayı başarmıştır.

Cihazın arka kısmında 13 megapiksellik ana kameraya ve 13 megapiksellik ikinci kameraya yer verilmiştir. İyi bir diyafram açıklığı olan bu kameralarla mükemmel denebilecek çekimler yapmak hayal olmaktan çıkmaktadır. İki arka kamerayla birçok özelliği de yanında getiren cihazda, farklı modlarda doyasıya çekim yapılabilmektedir. Ön tarafta ise 8 megapiksellik yeterli miktarda bir kamera bulunmaktadır. Bu ön kamera ile mükemmel çekimler yapmak mümkün olmasa da diğer özelliklerine bakıldığında ön kamerası görmezden gelinebilecek bir cihaz olarak değerlendirmeye sokulabilir.

4500 mAh’lık dev bataryasıyla gündeme gelen P12 Curve, bu batarya sayesinde uzun konuşma süreleri ve bekleme süresini kullanıcılarına rahat bir şekilde sunabilmektedir. 4G, parmak izi okuyucu, Bluetooth, Wi-fi, GPS gibi diğer ana özelliklere de yer vermeyi ihmal etmeyen cihaz fiyatına bakıldığında yüksek performans ve özelliklere sahip bir cihazdır.

Türkiye piyasasında fiyatı 1500 TL civarı olan telefonun, fiyat-performans telefonu olarak tasarlandığı görülmektedir. Bu nedenle fazla yüksek fiyatlardan kaçınan ve ama yine de iyi olsun diyebilen kullanıcılar için doğru bir seçimdir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments