Lenovo Teknik Servis Numarası

131
Lenovo Teknik Servis Numarası

Lenovo Teknik Servis Numarası
Lenovo, telefon ve masa üstü, diz üstü gibi teknoloji ürünleri üretmektedir. Bu ürünleri alan müşteri Lenovo ürünleri için 2 yıl garanti süresi kapsamı vardır. Lenovo’nın ürünleri bir terslik olmadıkça pilleri ve dijital kalemleri 12 ay garanti süresi vardır. Lenovo için garanti kapsamı herhangi bir ücret talep edilmeyip ücretsiz bir servis yapılmaktadır. Yasal olarak verilen garanti süresi kapsamı 20 gün iş gününü geçmemektedir. 

İdeapad İdeacentre

İdea markalı ürünlerin garanti süresi aynı 2 yıl olup bayilere başvurulduğu takdirde garanti süresi uzatılabiliyor. Garantiye gönderim süreci İdea markalı ürünlerin garanti sürecinde 5 iş günü olup garantiye gönderdiğimiz bir ürünümüzü 5 gün içerisinde garantiden geriye elime gelmiş olur. Garanti kapsamı dışında ki bir sorun ücretsiz olmayıp sorunun meblası kadar ücret tahsil edilmektedir. Bu markalı ürünler garantiye gönderimi kargoya verilip de gönderilebilir Lenovo bayilerine götürüp işlemleri bizim için yapmlarını talep edebiliriz. İdea müşteri himetleri temsilci numarasından 0212 912 0134 şipariş verilebilir ve yahut sorunlarımızı belirtebiliriz.

Think Markalı Ürünler

Think markalı ürünlerin satımı ve garanti kapsamı Lenono’nın bayilerinden yapılabilir. Ürünlerin tamiri için teslim aldığımız bayiden çalışanlardan yardım alarak yetkili servisin ulaşım ağlarına ulaşılmaktadır. Think markalı ürünlerin müşteri hizmet ulaşım numarası 0850 755 5686 olup iletişim yapılmaktadır.

Akıllı Telefonlar

Lenovo’nın akıllı telefon ürünlerinin garanti kapsamında veya garanti kapsamı dışında olan sorunlar karşısında bulunduğumuz ülkede iş ortağı ile garanti kapsamını gerçekleştirebiliriz. Lenovo akıllı telefon cihazınız ile ilgili herhangi bir servis talebinde bulunabilmek için 0212 375 5068 nolu numara ile ücretsiz bir şekilde çağrı merkezine servis talebinizi bildirebilirsiniz. Turkcell kontör lü hatlar için Lenovo akıllı telefon kullanıcıları 118 20 numarasını arayıp sorunlarımızı ve servis taleplerimizi bildirebilirsiniz.

Levono’nın İstanbul bölge şubesi Ataşehir İstanbul’da bulunmaktadır. Türkiye genelinde ortak telefon numarası 444 56 33 ve e posta adresi info@lenovonoteboolservis.com adresinden servis taleplerimizi ve dilediğimiz bilgiyi açık ve net bir şekilde bilgi sahibi olmamız mümkündür.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments