Samsung Galaxy A10 Güncelleme

880

Samsung firmasının son olarak piyasaya sürdüğü akıllı telefon modellerinin yeni üyesi Galaxy A10 modeli oldu. J serisi modellerin artık üretiminin durdurulmasından sonra yeni üyeleri olarak karşımıza gelen A serisi cihazların diğer modellere göre biraz daha fiyat performans cihazları olduğu görülüyor.  Android işletim sistemine sahip Galaxy A10 modelinde Android 9.0 (Pie) versiyonu ile karşımıza geliyor ve yeni güncellemelere açık bir cihaz. Güncelleme olarak ise genel olarak son güvenlik güncellemeleri karşınızda olacaktır. 

 

Güncelleme olarak akıllı telefonlarda en garanti yöntem Ayarlar bölümünden yapılan Güncelleme işlemidir. Bu işlem için cihazın Ayarlar bölümünden Güncellemeler bölümünden yeni güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken hususların başında yeterli alanın olup olmadığıdır. Cihaz üzerinde yeterli alanını yoksa güncelleme işlemine başlamayınız. 

Diğer bir durum ise şarj durumu olacaktır. Şarj durumunuzun en az yüzde 50 olmasına dikkat ediniz ve güncelleme işlemine o şekilde başlayınız. 

Şarj durumundan sonra ise cihaz üzerinde bulunan bilgilerinizi mutlaka yedekleyiniz. Cihaz üzerinde üzerinde yapılan güncelleme işleminde hatalar olabilir ve cihaz açılmayabilir. Bu gibi durumlar için yedekleme en iyi tercih olacaktır. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments