Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ekran Görüntüsü Alma

956

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ekran Görüntüsü Alma
Son zamanlarda en iyi çıkış yapan akıllı telefon üreticilerinden birisi bildiğiniz gibi Xiaomi firması diyebiliriz. Özellikle fiyat performans cihazları olarak satın aldığımız bu modellerde özellikleri bakımıdan birçok cihazı solladı ve kullanıcıların ilk tercihi olmaya başladı. Bu modellerden biriside Redmi Note 6 Pro modeli. Özellikleri bakımından birçok Samsung, HTC, vb modelleri çok geride bırakan cihazda işlemci ve kamera bölümünde verilen değerler gayet iyi performans sergiliyor. Android işletim sistemini kullanan cihazda diğer Android cihazların özellikleri bulunuyor ve kullanabilirsiniz. Bu özelliklerden biriside ekran görüntüsü alma özelliğidir. Bu konumuda Redmi Note 6 Pro modelinde ekran görüntüsü nasıl alınır onu anlatmak istiyoruz. 
Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri
1- Bu işlemi isterseniz üst menüden yapabilirsiniz. Yani ekranın üst bölümü aşağı indirerek Ekran Görüntüsü Yakalama bölümünü görebilirsiniz ve hızlı bir şekilde ekran görüntüsü alabilirsiniz.

 

2- Diğer bir yöntem ise Ses Kısma ve Power ( Açma-Kapatma) tuşuna kısa süreli olarak ikisine basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Bu durumda ekranda görüntü yakaladığını bir ses ile öğrenebilirsiniz. Bu işlemden sonra ise ekran görüntüsünü galeri bölümüne kayıt edecektir ve istediğiniz gibi düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 8,Xiaomi Mi Mix 2S,Xiaomi Mi A2 Lite,Xiaomi Mi Note 3,Xiaomi Mi 6,Xiaomi Mi A1,Xiaomi Mi Max 3,Xiaomi Redmi Note 5

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments