General Mobile Telefonlarda Rehber Yedekleme

9892

General Mobile Telefonlarda Rehber Yedekleme
Ülkemizde yerli üretim olarak faaliyet gösteren ve yüksek satış rakamlarını neredeyse her modelinde sağlayan General Mobile firması artık neredeyse her yıl yeni bir model ile karşımıza geliyor. Geçtiğimiz günlerde ise yeni modeli olan General Mobile GM 9 Plus modelini tanıttı. Tabi bu cihazdan önce ise GM 8 ve GM 9 cihazlarını tanıtan firma yeni cihazları için hazırlıklara başladı. Bu konumuzda General Mobile kullanıcıları cihazınızda bulunan rehber yedekleme işlemi olacak. Bilgisayar yardımıyla istediğiniz gibi tüm bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz yada sadece konumuzda olduğu gibi rehberinizi yedekleyebilirsiniz. 

1- İlk olarak cihazınıza giriş yapınız ve kişiler bölümüne giriş yaptıktan sonra sağ üst köşeden içe-dışa aktar bölümüne giriniz.

 

2- Daha sonra ise karşınıza kişileri nereye aktarmak istediğinizi soracaktır. Burada birkaç seçenek bulunmaktadır. 

 

Vcf Dosyasından Aktar : Burada cihazınızda bulunan vcf uzantılı dosyaları telefona aktarmanızı söylemektedir. Eğer bir yedeğinizi varsa dokunduktan sonra aramaya başlayacaktır ve aktarma işlemini tamamlayacaktır. 

SIM Karttan içe aktar : SIM kart içerisinde bulunan rehberinizi telefonunuza aktaracaktır. Genel olarak cihazı ilk kullanımda isimleri görmediyseniz buradan erişebilirsiniz. 

Vcf Dosyasına Aktar : Bizim aradığımıza işlem budur yani cihazda bulunan isimleri Vcf olarak telefonunuza aktarabilir ve daha sonra istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 

Favori Kişileri Paylaş : Buradan isterseniz tüm kişileri yada belirlenmiş olan kişileri bir bağlantı birimiyle farklı bir cihaza gönderebilirsiniz. 

Burada rehber yedekleme işlemini bitirdikten sonra Vcf dosyasını istediğiniz gibi paylaşabilir yada farklı bir cihaza gönderebilirsiniz. Aynı zamanda yedekleme işlemi için Cloud yani bulut sunuculara yükleyebilir ve istediğiniz zaman herhangi bir cihazdan açabilir rehberinize ulaşabilirsiniz. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments