iPhone’da Android Wear Çalıştırmak

851

Bildiğiniz gibi giyilerbilir teknolojide akıllı telefonlar gibi çok hızlı bir şekilde gelişmeye başladı.Son olarakda Samsung ve Apple firmalarına ait akıllı saatler hızlı bir şekilde piyasaya sürüldü.Pek ilgi görmediği herkes tarafından kabul edildi.Bizde bu yazımızda sizlere Android işletim sistemiyle çalışabilen Android Wear Akıllı saatinin İphone cihazlarda nasıl kullanılacağını anlatacağız.

Firmara ait birçok saat modelini bulunuyor.Samsung Gear Live, LG G Watch ve Moto360 gibi birçok saat piyasada satılmaktadır.Bu cihazlar sadece Android cihazlarda çalışabiliyordu.Geçtiğimiz günlerde ise Bir Geliştirici Android akıllı saatlerin İphone cihazlarda da çalışabileceğiniz ve yakında bir uyuglamayı Marketlere yükleyeceğiniz duyurmuştu.Beklenen bu uygulama Google Play’e yüklendi.Uygulama adı olarak Google Play’de Android wear for iOS/iPhone olarak arayınız ve ilk olarak cihazınıza yükleyiniz.

1-Android Wear for iOS/iPhone uygulamasını buradan akıllı saatinize indiriniz.
2-İphone telefonunuza ise “Light Blue” isimli uygulamasını buradan indiriniz.
3-İphone telefonunuza yüklediğiniz Light Blue uygulamasını açınız ve sağ köşeden + ekleme bölümüne geliniz.Karşınıza başka bir ekran gelecektir ve Blank dedikten sonra Save diyerek kayıt işlemi yapınız.

light-blue-uygulamasi

4-Android Wear cihaznıza yüklediğiniz “Android Wear for iOS/iPhone” uygulamasını açınız.
5-Light Blue uygulamasında oluşturduğunuz Blank seçeneğine tıklayınız ve aktif hale getiriniz.
6-Yukarıda anlattığımız işlemi doğru bir şekilde yaptıysanız Android Wear işlemin onaylandığına ait bir uyarı verecektir.İşlem onayıda tamamlandıktan sonra Android Wear cihazınıza tuş kilidi yapınız.

7-Son olarak ise Ana ekran kilidini yukarı doğru kaydırınız ve işlemi yaparken etkinlik bölümünden kaydırma yapmamanız gerekmektedir.

yukarıda anlattığımız işlem aynı zamanda uygulama sahibi tarafından Youtube kanalından yayınlanmış durumda.Takıldığınız bölümlerde izleyerek bu işlemi yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments