Facebook 2014 En İyiler

208

Aktif Facebook kullanıcılarını genellikle güncel olaylar, filmler, sevdikleri şarkı ve birçok şey hakkında daha hikayeler yayınlayıp ve yorum gönderdiklerini görüyoruz. Facebook halen birçok kişinin birincil yaşam alanını oluşturuyor. Bu yüzden 2014’ün en tartışılan konularından bazıları Facebook’un trend verilerine yansıtıldı. Facebook’un elinde dünyanın hiçbir veri merkezinde olmayan datalar mükemmel bir kaynak. Facebook bugün sosyal ağ üzerinde en çok hit alan trendleri yayınladı.

12 ay basitçe birkaç kategoriye indirgenebildi. Dünya genelinde Facebook üzerinde 2014 yılı en çok Beyonce‘a aitti, Game of Thrones ve ALS Ice Bucket Challenge ise diğer en çok trend olan ve milyonlarca kullanıcının an be an katıldığı etkinliklerin başında geldi. En viral video trendi incelemeler sonunda George W. Bush‘a gitti.

Facebook’a göre diğer önemli büyük olaylarda site üzerinde trend oldular. Siteye göre, Brezilya’da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası Facebook tarihinin hakkında en çok konuşulan olayı oldu ve ayrıca hakkında Soçi Kış Olimpiyatları’ndan daha fazla bahsedildi.

Diğer büyük (küresel ölçekte) haberler ise Ebola virüsü salgını, Brezilya’daki seçimler ve Robin Williams’ın ölümü oldu.Facebook’a göre yılın en çok check-in yapılan mekanları ise Walt Disney World gibi büyük Disneyland parkları oldu.

İşte 2014 yılında Facebook en çok konuşulanlar;

2014 facebook trendler

türkiyede en çok checkin yapılan yerler

Yılın en çok izlenen Ice Bucket Challenge videolarından enler  ise şöyle;

IceBucket

 

  1. George W. Bush
  2. Will Smith
  3. Shakira
  4. David Beckham
  5. Lady Gaga
  6. Bill Gates

2014 facebook oyunlar

14 fbb

Ve son olarak Facebook bütün yılı bir videoya sıkıştırmayı başarmış.

2014 Year in Review from Facebook on Vimeo.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments