Android İçin Dosya Yöneticisi Uygulamaları

5817

Bilgisayarlarımızda olduğu gibi android cihazlarımızda da tüm dosyaları görebilir,müdahale edebilir ve değiştirebiliriz.Açık kaynak kodlu bir sistem olduğu için kullanıcıların en çok sevdiği tarafda budur.O yüzden yüklediğimiz programları,oyunları sistemden direk müdahale edebilir ve istediğimizi yapabiliriz.Sadece cep telefonunuz değil tüm android cihazlarınızın dosyaları rahatça görebilir ve işlem yapabilirsiniz.

Bizimde sizler için seçtiğimiz uygulamaları Google Play ile indirebilir ve kullanabilirsiniz.Piyasada bu işlemi yapan birçok uygulama bulunmaktadır.Genelde bu uygulamaları seçerken uygulama altına yapılan yorumlara,toplam indirme ve aldığı puana bakarsanız iy ibir bilgi sahibi olabilirsiniz.

android-dosya-yoneticisi
1-X-plore Dosya Yöneticisi
X-plore, Android telefonunuzun ya da tabletinizin içindekileri görmenizi sağlar.Bu çift panelli bir gezgindir, buna bağlı olarak iki klasör aynı anda gösterilir, ve dosya kopyalama gibi ortak işlemler bir panelden diğerinin içine yapılır.X-plore klasör hiyerarşisini ağaç görünümünde gösterir. Bu dosya sisteminde o anda nerede olduğunuz konusunda net oryantasyon sunar, ve hızlı bir şekilde başka bir konuma geçiş yapmanızı sağlar.Basit uygulama yöneticisi, yüklü uygulamaları görme, çalıştırma, kopyalama, paylaşma, kaldırma ve daha fazlasını sağlar.
FTP ve FTPS (Güvenli FTP) sunucularına erişimi destekler.Birden çok sunucu yapılandırılabilir. Tüm standart dosya işlemleri FTP sunucusunda yapılabilir.

es-file-explorer-android

2-ES Dosya Yöneticisi
Android market üzerinde en yüksek oy alan ve en iyi kaynak yönetimi araçlarından biri.ES Dosya Yöneticisi (ES File Explorer) ücretsiz, tam donanımlı bir dosya ve uygulama yöneticisidir. Tüm bu işlevleri bir arada sunar: dosya yöneticisi, uygulama yöneticisi, görev sonlandırıcı, indirme yöneticisi, bulut depolama istemcisi (Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box.net, Sugarsync, Yandex, Amazon S3, ve Ubuntu One…), FTP istemcisi, ve LAN Samba istemcisi. Hem android cihazlarda hem de bilgisayarlarda resim, video, müzik, metin dosyalarına ve diğer dosyalara erişim sağlarES Dosya Yöneticisi, Android kullanıcılarının nerede olurlarsa olsunlar, özgürce kendi kaynaklarını yönetmesine izin verir. Mobil cihazınızdan tüm dosyalara erişebilir ve bunları başkaları ile paylaşabilirsiniz. Bu uygulama 3G, 4G, EDGE, veya Wi-Fi ile arkadaşlarınızla paylaşmayı, resim yüklemeyi, ve video izlemeyi kolaylaştırır.

android-dosya-yoneticisi

3-Dosya Yöneticisi
Dosya Yöneticisi holo teması ile hazırlanmış bir dosya ve uygulama yöneticisidir.
Clean File Manager ile dosyalarınız arasında gezinebilir, onların üzerinde isimlendirme, taşıma, sıkıştırma gibi işlemler yapabilir dahası dosya ve uygulamalarınızı her an yönetebilirsiniz!Bu uygulamanın geliştirilmesi reklamlar ile finanse edilmektedir. Fakat reklamları görmek istemezseniz reklamsız sürümünün size muhtemelen bir paket sigaradan daha az maliyeti olur!
• Klasörlerde gezinmek için sezgisel sağ/sol kaydırma
• Yerel dosya sisteminde, birinci ve ikinci SD kartlarda gezinme
• Birden çok dosya ve klasörleri üzerinde işlem yapabilmek için çoklu seçim
• Dosya paylaşımı ve araması
• Uygulama Yöneticisi
• Dosya ve uygulama yöneticisinde liste görünümü
• Özelleştirilebilir yer imleri
• Hem telefon hemde tablet ekranlarına uygun

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Murat

General mobile’ın dosya yöneticisini tavsiye ederim